Reklame

Omladinsko planinarsko smučarsko društvo „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara već nekoliko godina vodi bitku za spas zaječarskih bastiona, za njihovo očuvanje za generacije koje dolaze.

Ove godine napravljen je veliki korak: uređena je staza Bastionske transverzale, a uspostavljen je i kontakt sa domaćinstvima koja se bave seoskim turizmom – čime je kreiran jedinstven turistički prozivod grada Zaječara.

Bastionska transverzala biće svečano otvorena 12. maja. Očekuje se dolazak velikog broja planinara, sportista, avanturista, ljubitelja istorije iz cele Srbije, ali i iz regiona.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu – planinarima je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje, koji su voljni da toga dana volontiraju na kontrolim tačkama transverzale.

Connect in Messenger

Ako želiš da učestvuješ u organizaciji III Timočkog maratona ili da dežuraš na kontrolnoj tački (Bastionu), da upoznaš istoriju Zaječara, prijavi se putem poruka na FB/Instagram stranici ili na mail: draganradosavljevic.za@gmail.com. Info na www.opsddraganradosavljevic.rs

Gepostet von OPSD "Dragan Radosavljević" Zaječar am Freitag, 27. April 2018

Ukoliko želite da volontirate možete se prijaviti putem stranice: PRIJAVA ZA VOLONTERE slanjem poruke u inbox, ili slanjem e – maila na sledeću adresu: draganradosavljevic.za@gmail.com

Za sve dodatne informacije posetite stranicu: www.opsddraganradosavljevic.rs