Omladinsko planinarsko smučarsko društvo „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara već nekoliko godina vodi bitku za spas zaječarskih bastiona, za njihovo očuvanje za generacije koje dolaze.

Ove godine napravljen je veliki korak: uređena je staza Bastionske transverzale, a uspostavljen je i kontakt sa domaćinstvima koja se bave seoskim turizmom – čime je kreiran jedinstven turistički prozivod grada Zaječara.

Bastionska transverzala biće svečano otvorena 12. maja. Očekuje se dolazak velikog broja planinara, sportista, avanturista, ljubitelja istorije iz cele Srbije, ali i iz regiona.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu – planinarima je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje, koji su voljni da toga dana volontiraju na kontrolim tačkama transverzale.

Connect in Messenger

Ako želiš da učestvuješ u organizaciji III Timočkog maratona ili da dežuraš na kontrolnoj tački (Bastionu), da upoznaš istoriju Zaječara, prijavi se putem poruka na FB/Instagram stranici ili na mail: draganradosavljevic.za@gmail.com. Info na www.opsddraganradosavljevic.rs

Gepostet von OPSD "Dragan Radosavljević" Zaječar am Freitag, 27. April 2018

Ukoliko želite da volontirate možete se prijaviti putem stranice: PRIJAVA ZA VOLONTERE slanjem poruke u inbox, ili slanjem e – maila na sledeću adresu: draganradosavljevic.za@gmail.com

Za sve dodatne informacije posetite stranicu: www.opsddraganradosavljevic.rs