Foto: Omladinski centar

Već pet godina žurka Jugoslovenka puni beogradske klubove Šlep, Štrafta i Pop Quart a u poslednjih godinu dana odžala se i u preko 30 klubova širom regiona. U subotu 17. februara Jugoslovenka se vraća u Omladinski Centar Zaječar 

Ovo je žur svih velikih jugoslovenskih bendova, urbanih muzičkih pokreta, jedan presek scene nekad i sad na ovim prostorima.

Spremite grlo za pevanje i noge za plesanje, a na repertoaru će biti Dino Dvornik, EKV, Haustor, Denis & Denis, Idoli, Bebi Dol, Partibrejkers, Prljavo Kazalište, Oliver Mandić, Đavoli, Bajaga… a biće tu i novih snaga poput Nipplepeople, Buč Kesidi, SevdahBaby, MVP, Irie FM, Z++, Artan Lili…

Za DJ pultom Duško Milojević a.k.a. Dulex, čovek koji je bio rezident najboljih beogradskih alternativnih klubova kao što su Akademija, Povetarac, Ben Akiba, Pazi Škola, Štrafta, Pop Quart, Šlep… i čovek koji već punih 10 godina u Božidarcu u okviru Vračar Rocks serijala organizuje koncerte najboljih regionalnih bendova.

Karte u pretprodaji po ceni od 500 RSD možete nabaviti @ Omladinski centar Zaječar dok će na ulazu za žurku karta biti 600 RSD.

Početak je u 20 sati!

Reklame