Foto: Glas Zaječara
Reklame

U park šumi „Kraljevica“, neko je posekao drveće. Posečena stabla se nalaze pored samog puta za Fakultet za menadžment kod nadvožnjaka. Iz JKP „Timok održavanje“ kažu da su slučaj prijavili komunalnoj policiji i policiji.

Foto: Glas Zaječara

Kako portal Glas zaječara saznaje, ovh dana došlo je do nezakonite seče drveća na Kraljevici. Tom prilikom nekoliko zdravih stabala je isečeno.

Radnici JKP „Timok održavanje“ koji rade na pripremi staze za skijanje kazali su da oni nisu to radili, i da je verovatno to urađeno za vikend i da je to nezakonito sečenje drveća.

Iz JKP „Timok održavanje“ odgovorili su na naša pitanja da li su upoznati sa sečenjem stabala, i njihov odgovor prenosimo u celosti.

„JKP „Timok-održavanje“Zaječar je upoznato sa ovim događajem i isto nema nikakve veze sa pomenutom sečom stabala. O ovom događaju JKP „Timok-održavanje“Zaječar je obavestio nadležnu komunalnu policiju i nadležne u MUP Zaječar“.saopštili su iz JKP „Timok održavanje“.

Takođe, JKP „Timok održavanje“ najoštrije osuđuje ovakav nezakoniti čin.

Iz policije kažu da je 12. novembra bilo prijave da se drveće seče na Kraljevici, ali da lice koje je prijavilo nezakonito sečenje nije navelo lokaciju, tako da radnici PU Zaječar, nisu pronašli počinioce.

 

Reklame