Foto: Pixabay

,,Zarezoja“ je veliki broj ljubitelja fudbala „odvela“ u vinograde… oni ,,stalni“ međutim, odlučili su se za fudbal. Šteta što veliki broj njih zbog jakog vetra i sve niže temperature nije video drugo poluvreme kada se igralo i brže i bolje.

Sneg sa Crnog vrha samo je mogao da skrene pažnju da zima nije otišla i opomenuo sve one koje je sunce namamilo  da se laganije obuku i da zbog toga pobegnu sa ,,veštaka“ u Pirotu.

Treneri oba tima su doveli sve što imaju, tako da je bila prava revija igrača. Poslednjih dvadesetak minuta zaigrali su i mlađi što je bilo za pohvalu jer smo videli naslednike od kojih se očekuje da uskoro zaigraju za dva stara rivala. Ima puno talentovane dece kako u Pirotu tako i u Zaječaru.

Goran Lazarević, trener Radničkog iz Pirota, bio je zadovoljniji, ne samo zbog rezultata, već i zbog više kvalitetnijih igrača. Iako se još uvek kombinuje, u stručnim štabovima se jasno vidi ko će sve biti starter u prvom kolu koje je na programu 2. marta.

RADNIČKI Pirot – TIMOK 1919 Zaječar  4:1 (2:1)

U subotu fudbaleri Timoka 1919 dočekuju Đerdap iz Kladova u petoj kontrolnij utakmici dok Radnički iz Pirota igra sa niškim Sinđelićem.

Izvor: plusonline.rs

Reklame