Dr Nenad Ristović, foto: Glas Zaječara

Pokret „Pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović“ još jednom oštro osuđuje svaki vid nasilja!, kaže se u saopštenju ovog pokreta, koji je reakcija na naš teksta da je Milan Stanković, predsednik GrO SNS-a u Zaječaru i pomoćnik gradonačelnika Boška Ničića, pravnosnažno osuđen zbog nasilja u porodici.

„Povodom pravosnažne presude kojom je Milan Stanković, predsednik GO SNS u Zaječaru i pomoćnik gradonačelnika Grada Zaječara, osuđen zbog krivičnog dela nasilje u porodici, javno pozivamo gradonačelnika Grada Zaječara Boška Ničića, da pod hitno smeni Stankovića sa položaja pomoćnika gradonačelnika, kao što je obećao još 2019. godine, kada je izjavio da će do toga doći, ukoliko se Stankoviću dokaže krivica na sudu.

Sem toga, pozivamo i GO SNS da se jasno i javno izjasni u vezi sa ovim slučajem. Ukoliko do toga ne dođe, smatraćemo da i gradonačelnik Boško Ničić, koji je takođe i visoko pozicioniran član SNS, i GO SNS u Zaječaru ne samo da opravdavaju ovakva kriminalna ponašanja svojih stranačkih kolega, već ih podstiču i podržavaju“.stoji u saopštenju.

Još jednom podvlačimo da nasilje nikada ne sme biti opravdano, ma ko da ga čini, kažu iz „Pobede“.

Reklame