POKAŽI SVOJU LJUBAV, JER LJUBAV NIJE LAJK. DAN ZALJUBLJENIH JE ODLIČAN POVOD ZA DARIVANJE. OBRADUJTE DRAGU OSOBU POKLONOM IZ TEHNOMEDIE.

Ovih dana se u vazduhu oseća romantika. Prodavnice su okićene srcima, balonima, cvećem i sve je u bojama ljubavi. Atmosfera zaljubljenosti, ljubavi i ushićenja vlada i u našim prodavnicama. Spremni smo za akciju, jer i jubav ima svoj čaroban dan-14. februar. Idealan poklon za svoje voljeno biće možete pronaći kod nas.

Akcija

Akcija povodom Dana zaljubljenih traje od 6. do 15. februara i važi u svim Tehnomedia prodavnicama i na Webu. Željeni proizvod možete poručiti i putem našeg Call centra na 011 44 44 999.

Šta je na akciji?

Pažnjom i ljubavlju svoju drugu polovinu obasipajte svakodnevno i nemojte da štedite. Za neke je ovo običan dan kao i svaki drugi, dok oni drugi žele da prirede svojoj drugoj polovini dan za pamćenje.

Poklon vaučer

 • Ako ste u dilemi i plašite se da ne pogrešite oko izbora poklona, predlažemo da poklonite vaučer. Ovaj poklon svi vole, jer će ga sami odabrati. Na raspolaganju su vam poklon vaučeri sa iznosima od: 1 000, 5 000 i 10 000 dinara. Rok trajanja vaučera je do kraja godine.

Poklonite fen za kosu

Predlažemo tri modela proizvođača: SingerBabyliss i VOX.

 • Singer HD 1711
SINGER HD-1711

Ovaj fen ima profesionalni AC motor snage 2 000W, sa 2 brzine, 3 stepena toplote, dugme za hladno duvanje, difuzer i koncentrator vazduha. Mlaznica usmerava vazduh a duvaljka povećava volumen kose i smanjuje kovrdžanje, tako da je aparat idealan za lokne. Oblikovanje kose je profesionalno zahvaljujući izuzetno uskom otvoru. Vazdušni filter se skida i tako se sprečava skupljanje prašine, a uređaj je zaštićen i nesmetano može da obavlja sve funkcije i performanse.

 • Babyliss fen D570DE
BABYLISS D570DE

Vaša kosa biće lepo isfenirana i meka zahvaljujući brzom protoku vazduha ovog fena od 90km/h i njegovoj snazi od 2 200 W. Možete sušiti kosu pomoću dve brzine i tri temperature, a frizuru učvrstiti pomoću dugmeta za hladan vazduh. Zahvaljujući turmalinsko-keramičkoj tehnologiji ispuštanje temperature je ravnomerno. Tu je i dufuzor koji će učiniti da vaše lokne budu idealno osušene.

 

 • Vox fen HT8997
VOX HT8997

Dugotrajno fenirenje omogućava AC motor i snaga od 2 200W. Model ima 2 brzine i 3 podešavanja temperature. Na kraju feniranja uključite Cool Shot opciju kako biste dobro učvrstili frizuru. Sa ovim fenom tokom sušenja olakšano je češljane kose jer je njena naelektrisanost smanjena. Uz fen dobijate i dodatak difuzer za sušenje. Ovaj fen ima i zaštitu od pregrevanja motora, a zadnja rešetka je uklonjiva tako da može lako da se očisti.

 

Poklonite trimer

Odličan poklon za njega je trimer. Predlažemo brendove: WhalBabylissBraunSencor ili Rowentu.

 • Wahl trimer HomePro Deluxe 79305-1316
WAHL HomePro Deluxe 79305-1316

Ovaj set sadrži trimer za kosu i bežični mini trimer. Idealni su za putovanja. Žičani trimer za kosu je snage 9W. Ima češljeva različite dužine: 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 i 25 mm. Širina sečiva je 45 mm, a dužina 1 mm. Tu je i polugica za stanjivanje, a precizno brušena samooštreća sečiva ostaju duže oštrija. Bežični mini trimer je savršen za oblikovanje brade i krajeva kose. Minimalna dužina je 0,6 mm. Uz ovaj model u pakovanju od opreme dobijate: češalj, makaze, četku za čišćenje aparata, ulje za podmazivanje aparata i elegantnu torbicu za čuvanje aparata.

 

 • Babyliss trimer T861E
BABYLISS T861E

Trimer za kosu i bradu ima oštrice od nerđajućeg čelika koje se skidaju i peru. Možete podesiti dužinu sečenja na 24 dužine. Minimalna dužina sečenja je 0, 5 mm, a maksimalna 12 mm. Dužina se podešava pomoću rotirajućeg točka. Nakon punjenja trimer može bežično raditi 60 minuta. Vodom možete prati glave i sečiva.

 

 

 

 • Sencor trimer SHP 0450BK
SENCOR SHP 0450BK

Ovaj trimer za lice i kosu je periv pod vodom. Oštrice su izrađene od nerđajućeg čelika. Motor izuzetno tiho radi, a jednostavno će ošišati kosu, bradu ili guste brkove. Zahvaljujući Direct Drive tehnologiji trimer se napaja odmah iz mreže prilikom punjenja i zato nije potrebno čekati da se baterija potpuno napuni. Ima 3 zamenjiva nastavka visine 1mm, 3mm i 5mm. Baterija radi 45 minuta, a moguće je i brzo punjenje za 2 sata. Od opreme dobijate brijač 3 češljeva za vođenje, četkicu za čišćenje, Micro USB sa punjačem, USB adapter.

 • Braun trimer BT3222 BLK/BLK
BRAUN BT3222 BLK/BLK

Braun trimer za bradu ima 20 podešavanja dužine i trajanja oštrih noža za neverovatnu preciznost. Možete da napravite frizuru koju želite i naravno bradu sa češljem za podrezvanje u kombinaciji sa preciznim biranjem i sa 20 podešavanja dužine od 0, 5-10 mm. Sečivo se lako probija kroz gustu i dugu bradu bez potezanja i povlačenja. Uz Lifetime Sharp Blades, ovaj Braun trimer za bradu nudi neverovatne performanse u poređenju sa prethodnim generacijama Braun trimera. Sa češaljem za kratku bradu možete da održavate dužinu brade od kratke do srednje, 0,5-10 mm. Možete i da ošišate kosu, naznačite konture ivica, stvorite tačne linije i ivice na vratu i obrazima pomoću glave Braun trimera za bradu. Trajanje baterije je 50 minuta.

 • Rowenta trimer TN 1603
ROWENTA TN 1603

Sa ovim trimerom za kosu šišanje je efikasno i jednostavno. Dugotrajan i izdržljiv motor sa odličnim performansama šišanja pruža sjajne rezultate. Noževi ovog trimera za šišanje su izrađeni od nerđajućeg čelika. Nož je širine 42 mm, a 4 češlja: 3mm, 6mm, 9mm, 12mm. Čišćenje i održavanje je takođe jednostavno.

 

 

 

Poklonite epilator

Iskoristite akciju i pokonite epilator: Braun ili Rowenta i uštedite.

 • Braun epilator SILK PRO IPL FLASH PL1124
BRAUN SILK PRO IPL FLASH PL1124

IPL epilator je moćan i snažan, a u isto vreme lagan, brz i nežan za kožu. Vidljivo i trajno uklanja dlačice. Možete biti sam svoj kozmetičar kod kuće. Klinički je ispitan. Senzor kože prilagođava jačinu energije vašem tenu. SkinPro sa UV zaštitom neprestano analizira kožu i podešava bljeskove u zavisnosti od delova tela. Precizan je i detaljan na svim delovima tela. Tretman za manje površine poput lica, pazuha i bikini zone ili veće površine poput nogu. Kućište je tanko i udobno za držanje i lako rukovanje. IPL aparat je sa do 300 000 bljeskova za trajno uklanjanje dlačica sa lica i tela tokom otprilike 16 godina bez potrebe za zamenom sijalice. Komplet sadrži: IPL epilator, brijač Venus Smooth i torbicu za čuvanje aparata i putovanja.

 • Rowenta EP2910F0
ROWENTA EP2910F0

Ako želite depilator sa naprednom tehnologijom depilacije, ovaj model je dobar izbor. Ima 2 brzine, sistem za navođenje. Sa njim dobijate brze i dugotrajne rezultate. Poseduje i senzor za obline, dodatak za osetljiva područja i dodatak za uklanjanje dlačica sa celog tela. Depilacija vas neće boleti zahvaljujući patentiranoj Rowenta tehnologiji koja redukuje bol. Masažni sistem smanjuje osetljivost kože.

 

Poklonite presu ili figaro za kosu

Svako voli da ima lepu i negovanu kosu, kao i besprekornu frizuru. Sa Diva stajlerom i Sencor presom za kosu to je moguće.

 • Sencor presa za kosu SHI 131 GD
SENCOR SHI131GD

Ako želite lepu, ravnu, blistavu i sjajnu kosu sa ovom presom to i dobijate. Snage je 40W, a maksimalna temperatura 200°C. Specijalne ploče sprečavaju oštećenje kose od pritiska prese. Veoma je praktična i rukovanje je lako, a kabl se okreće 360 stepeni. Poseduje LED indikator rada. Presvlake su keramičke.

 

 

 

 • Diva Signature stajler 04 Tong 32mm
DIVA SIGNATURE 04 Tong 32mm

Ovaj profesionalni stajler za uvijanje kose napraviće vam savršene lokne. Obim cevi je 32 mm. Poseduje sistem protiv pregrevanja, a temperatura je 110-210 ºC. Zagrevanje duž cevi koja je sa keramičkim premazom je ujednačeno.

 

 

 

Zanimljivosti o danu zaljubljenih

Više od 1 500 godina postoji Dan zaljubljenih. Slavio se i pre toga. U starom Rimu praznik su zvali Lupercalia. Devojke su pisale ljubavna pisma pa ih stavljali u veliku urnu. Muškarci bi otprilike izvukli pisma i počeli da se druže sa onom koja je to pismo napisala. U staroj Grčkoj praznik su zvali Panurgy. Priredili bi ritual u čast boga Pana koji je prema drevnom mitu bio veseo momak koji je svirao flautu u šumi i zavodio lokalne nimfe svojim kopitama. Za Svetog Valentina postoji legenda da je posvađane mirio, umesto vojnika pisao ljubavna pisma, mladim ženama darivao cveće i za vojnike sprovodio tajna venčanja. Zbog toga je Klaudije II naredio da se sveštenik zatvori i pogubi. Dok je bio u ćeliji u njega se zaljubila slepa ćerka čuvara. Pre nego što su ga pogubili napisao joj je dirljivo pismo. To pismo puno ljubavi koji su joj drugi čitali izlečilo je njenu slepoću. Tako je nastala tradicija pisanja ljubavnih pisama, 14. februara.

Pokazujte svaki dan voljenoj osobi koliko vam znači, koliko vam je stalo do nje i koliko je volite.

Pravoslavci obeležavaju Svetog Trifuna, a katolici Svetog Valentina zaštitnika parova. Šta god da slavite ovo je dobar povod da ulepšate dan voljenom biću uz čašu dobrog vina i poklon iz Tehnomedie.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih, a ljubav nije lajk i zato pokaži svoju ljubav.

Reklame