Juniori Košarkaškog kluba „BIN“ iz Zaječara napravili su fantastičan rezultat, pošto su sjajnim igrama u Međuregionalnoj ligi istočne i južne Srbije obezbedili plasman na „Fajnal for“ Kvalitetne juniorske lige Srbije. Nagrada je stigla u vidu domaćinstva završnog turnira, koji je na programu u hali sportova na Kraljevici 27. i 28. maja, piše Glassporta.rs.

Završni turnir Kvalitetne juniorske košarkaške lige Srbije okupiće četiri najbolje ekipe svih regiona, pa će se u Zaječaru pored domaćina Košarkaškog kluba „BIN“, naći i Partizan, Dinamo iz Pančeva i OKK „KV“ iz Kraljeva.

U ponedeljak će u prvom polufinalu snage odmeriti Zaječarci i Kraljevčani od 17 sati, dok će o drugom finalisti odlučivati beogradski Partizan i pančevački Dinamo, čiji je meč na programu u 19:30.

Predsednik Košarkaškog kluba „BIN“ Nebojša Nikolić istakao je za „Glas sporta“ da će Zaječar narednog ponedeljka i utorka biti centar košarkaške Srbije.

„Pozivamo publiku da u što većem broju ispune halu sportova na Kraljevici i daju podršku našoj izuzetno talentovanoj generaciji, pred kojom je jedinstvena prilika i siguran sam da će igrači i trener Veljković pružiti svoj maksimum“, poručio je za „Glas sporta“ prvi čovek KK „BIN“.
„Glas sporta“ još jednom donosi spisak igrača koji su ostvarili plasman u samu završnicu takmičenja:

Sava Dojčinović, Dušan Živković, Luka Trandafilović, Igor Izvonar, Andrej Jovičić, Miloš Stojković, Nikola Predić, Mihajlo Ilić, Nikola Nedeljković, Dušan Petković, Aleksa Pajkić, Vuk Tadić, Strahinja Krivokapić, Bogdan Petrović, Uroš Prvanović, Miloš Jovanović, Aleksa Milenović, Stefan Smailović, Matej Jovanović, Danilo Bubonja.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame