Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije upućuje javni poziv konsultantima koji rade za privatni sektor za upis u Bazu konsultanata istočne Srbije.

Poziv se odnosi na privredne subjekte i pojedince koji pružaju usluge u oblastima obezbeđivanja finansiranja i uvođenja standarda.U cilju podrške privredi istočne Srbije u pronalaženju konsultanata koji su im potrebni, RARIS je formirao Bazu konsultanata istočne Srbije. U ovoj bazi se mogu naći svi konsultanti koji rade ili žele da rade sa privredom istočne Srbije.

Pod istočnom Srbijom se u ovom slučaju podrazumeva teritorija na kojoj RARIS radi, a to su Borski i Zaječarski upravni okrug.Upis u bazu je besplatan.

Svi zainteresovani (privreda, start-up, poljoprivredna gazdinstva itd.) će podatke o konsultantima moći dobiti besplatno, na upit.

Upis u Bazu konsultanata istočne Srbije ostvaruje se popunjavanjem upitnika koji se nalazi na web sajtu RARIS-a na adresi https://www.raris.org/index.php/mspp-mala-i-srednja-preduzeca-i-preduzetnistvoZa dodatne informacije možete se obratiti RARIS-u putem mejla msp@raris.org ili na telefon 019 426 376. Osoba za kontakt Boban Kostandinović.

Reklame