Foto: Glassporta

Zaječarsko naselje Ključ III u Kotlujevcu ponovo će kao i svakog juna u minulih pet godina biti mesto sjajnih borbi na petoparcu, gde će se veliki broj ekipa u različitim uzrasnim kategorijama boriti za vredne nagrade, piše Glassporta.rs.

Organizatori 6. po redu tradicionalnog turnira, koji od 2020. godine ima memorijalni karakter i nosi naziv po zaječarskom kulturno-umetničkom pregaocu i dugogodišnjem radniku gradskih ustanova i centara kulture Jovici Mihailoviću su Sportski savez grada Zaječara i Peta mesna zajednica Kotlujevac uz podršku i pokroviteljstvo Gradske uprave Zaječar.

Predviđen je i bogat nagradni fond za osvajače prva tri mesta u svih šest uzrasnih kategorija. Za prvo, drugo i treće mesto u mlađim kategorijama obezbeđene su robne nagrade, pehari i diplome, pa će tako prvoplasirane ekipe kući otići sa kompletom trenerki, drugoplasirane će biti nagrađene šortsom i majicom, dok je za trećeplasirane ekipe u sve tri kategorije nagrada majica za svakog člana ekipe.

Za seniore su predviđene vredne novčane nagrade, pa će tako pobednička ekipa poneti ček na 80.000 dinara, drugo mesto donosi 40.000, dok će trećeplasirani tim turnira za nagradu dobiti 20.000 dinara. Sve u svemu, svi uslovi su tu za skoro dve nedelje odličnog fudbala i prava pozivnica za ljubitelje igre na petoparcu da ispune tribine terena u zaječarskom naselju Ključ.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame