Nakon mečeva odigranih u Ligi nacija, nastavljaju se utakmice reprezentacija za plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2021.

Nažalost, „Orlovi“ nisu uspeli kroz redovne kvalifikacije da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, jer su u grupi B u kvalifikacijama zauzeli 3. mesto, iza Ukrajine i Portugala.
Ali, tu se nisu završile sve nade za naše fudbalere!

Kao što već verovatno znate, fudbalska reprezentacija Srbije izborila je učešće u baražu za EURO 2021, tako što je u prošloj sezoni Lige nacija zauzela 1. mesto u svojoj grupi u Ligi C. Ujedno, prva pozicija nas je u ovoj sezoni Lige nacija odvela direktno u Ligu B.

Protivnik naše reprezentacije u baražu biće veoma neugodna reprezentacija Norveške. Utakmica će se odigrati večeras, sa početkom u 20:45h, na stadionu Uleval u Oslu.
Ukoliko verujete u „Orlove“ i plasman naše reprezentacije na EP 2021. sjajna vest je ta da na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 RSD za sportsko klađenje i na taj način podržati naš nacionalni tim.

Kada je u pitanju meč Norveška – Srbija, treba istaći da se dve reprezentacije nikada ranije nisu sastajale. Govorimo, naravno, od perioda otkako je Srbija postala samostalna država 2006. godine.

A da li Srbija može da se nada pobedi?

Premda je ova utakmica okarakterisana kao najbitnija za našu reprezentaciju u ovoj sezoni, trener Ljubiša Tumbaković tvrdi meč nije od presudnog značaja. Haland, ističe Tumbaković, jeste u dobroj formi ali, kako kaže, „nije nerešiv“.

Ambicije i želje na strani Srbije svakako postoje. Međutim, nakon mečeva sa Rusijom i Turskom u Ligi nacija, Srbija bi večeras morala mnogo bolje da igra ako želi da preskoči pretposlednju stepenicu ka plasmanu na EURO 2021.

U slučaju trijumfa nad Norvežanima, naša fudbalska selekcija će igrati u finalu baraža protiv boljeg iz drugog polufinala između Škotske i Izraela.

Finalni meč igra se 12. novembra.

Šansa da Norvežani trijumfuju na meču sa Srbijom iznosi 37 odsto. Šansa da selekcija Srbije bude pobednik jeste 32 odsto. Dok je verovatnoća da meč bude završen nerešenim rezultatom 31 odsto.

Kompletnu ponudu za online i uživo klađenje na meču Norveška – Srbija možete pogledati ovde.

Podržite „Orlove“ na putu ka Evropskom prvenstvu u kladionici Meridian! Uz najtačnije statističke podatke, najbolje kvote, kao i uz najveću sportsku ponudu, Meridian će vam pomoći da svoj tiket unovčite.

Reklame