Foto: za.os.jt.rs
Reklame

Iz OJT-a u Zaječaru saopštavaju da po saslušanju osumnjičenih P.P. i M.S, po krivičnoj prijavi PU Zaječar prema njima zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili produženo krivično delo krađa u saizvršilaštvu, dežurni zamenik OJT Zaječar je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Zaječaru predložuio da se prema njima odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog opasnosti da u kratkom vremenskom periodu ponove delo i opasnost da utiču na svedoke.

„Dana 20.01.2021.god., po saslušanju osimnjičenih P.P. i M.S., oboje iz Zaječara, po krivičnoj prijavi PU Zaječar prema njima zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili produženo krivično delo krađa u saizvršilaštvu iz čl.203. st.1. u vezi čl.61. i 33. KZ, dežurni zamenik OJT Zaječar je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Zaječaru predložuio da se prema njima odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog opasnosti da u kratkom vremenskom periodu ponove delo i opasnost da utiču na svedoke. Predlog za određivanje pritvora je usvojen“.saopštavaju iz OJT-a u Zaječaru.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru rasvetlili su pet krađa i uhapsili P.P. (1985) i S.M. (1984), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ova krivična dela.