Foto: Glas Zaječara / Pixabay - Geralt
Reklame

Našu sugrađanku D.V (73) danas posle 12 časova, dok je liftom išla kod ćerke, napao je nepoznati mladić i oteo novčanik. Ona je napad prijavila PU Zaječar. Iz policije još uvek nema odgovora da li je lice uhapšeno.

Danas, nešto pre 13 časova, dok je liftom išla D.V.  iz Zaječara, nepoznati mladić koji sa njom bio u liftu, izvukao je novačanik iz njenih ruku i pobegao.

„Mama je pošla kod mene i držala je plastičnu kutiju i preko novčanik negde oko 12:45 časova. Ušla je u mali lift, za njom dečko u svetlim farmericama. On je gore imao nešto tamnije, majka nije sigurna da li je duks ili jakna, i on je ušao i pitao na koji sprat putuje. Ona odgovorila da ide na deseti sprat, i u tom momentu on joj je iz ruku uzeo novčanik i počeo da beži, pritom su mu ispale iz novčanika neke kartice za apoteku i licna karta moje majke“.kazala je za portal Glas Zaječara T.V. ćerka osobe kojoj NN lice uzelo novčanik.

Prema rečima ćerke T.V. u novcaniku je bilo 500 dinara, kartica poštanske štedionice i zdravstvene knjižice njenog oca i nje.

T.V. dodaje i to da su na vratima stajale majka i ćerka sa petog sprata ali one nisu shvatile šta se dešava.

„Kada je moja majka povikala ljudi lopov, niko nije video u kom pravcu je on pobegao, a ona je sakupljala ono što je ispalo iz novčanika“.dodaje T.V.

T.V. ističe i to da je njena majka vidno potrešena došla nakon incidenta kod nje, pozvali policiju, a zatim je ona otišla da prijavi. Prema njenim rečima policija je izašla odmah nakon prijave.

Redakcija portala Glas Zaječara kontaktirala je PU Zaječar, o današnjem incidentu, ali do završetka teksta, odgovore na naša pitanja nismo dobili.