Foto: NPS

Na izbornoj Skupštini Narodnog pokreta Srbije u Boru koja je održana 30.03.2024. godine izabrano je rukovodstvo gradskog odbora i Izvršni odbor gradskog odbora!

Izabran je gradski odbor NPS u Boru od 19 članova, predsednik i dva potpredsednika odbora, kao i Izvršni odbor gradskog odbora sa 8 članova.

Nakon radnog dela u svečanom delu su se obratili Dragan Marković, predsednik gradskog odbora, predsednik IO NPS Nenad Milojičić, kao i gosti iz drugih političkih opcija u gradu.

Dragan Marković, predsednik gradskog odbora NPS u Boru je u obraćanju nagovestio da će se Narodni pokret Srbije u Boru boriti za smenu korumpirane vlasti u Boru koja je uništila javni sektor, obesmislila javne nabavke, dozvolila da Bor ima najgore puteve u Srbiji, prljave ulice i parkove, loše grejanje a građane u selima i gradu ostavila na cedilu i tretira ih kao podanike.

Nenad Milojičić, predsednik Izvršnog odbora NPS je istakao da je cilj Narodnog pokreta Srbije smena aktuelne vlasti koja je kriminalizovala državu, uništila institucije, medije pretvorila u propagandni servis Aleksandra Vučića i SNS, prodala Timočku krajinu i nacionalne interese i nakon toga procesuiranje svih odgovornih za kriminalne radnje. Od lokala do vrha.

Reklame