Foto: Gimnazija
Reklame

U subotu 21. maja 2022. godine u Pirotu je održano republičko takmičenje iz istorije u organizaciji Ekonomske škole u Pirotu i Društva istoričara „Stojan Novaković“.

Na takmičenju učestvovali su i učenici Gimnazije Jovan Jovanović I-3, Rastko Jović II-3, Petra Ninić III-1 i Andrija Marinković III-1. Učenik Rastko Jović osvojio je četvrto mesto.

U nedelju 22.maja 2022. godine u Gimnaziji Uroš Predić u Pančevu održano je 66. Državno takmičenje talentovanih učenika srednjih škola po naučnim disciplinama. Na održanom takmičenju učestvovali su učenici Gimnazije Tara Lazarević I3, Ognjen Simonović I4, Petra Ninić III1, Boris Rančev IV1.

Učenici su na osnovu testa znanja i odbrane istraživačkog rada ostvarili sledeće rezultate: Boris Rančev – prvo mesto iz naučne oblasti engleski jezik i iz naučne oblasti istorija Tara Lazarević – treće mesto, Petra Ninić – treće mesto.

„Zahvaljujemo se svim učenicima što su predstavljali Gimnaziju Zaječar na održanim takmičenjima i čestitamo na postignutim rezultatima. Takođe, čestitamo nastavnici istorije Suzani Tomić i nastavnici engleskog jezika Marini Jovanović“.- poručuju iz Gimnazije.

Reklame