foto:pixabay
Reklame

Serija turnira festivala tenisa, nakon Zaječara nastavljena je u Vidinu u Bugarskoj.

Odličan teren, na travi, u prestižnoj gimnaziji „ASEN ZLATAROV“, gde TK „Bdin“ iz Vidina održava treninge, u danima aktuelnog Wimbldona, privukao je dosta pažnje, i pružio mogućnosti i srpskim teniserima da se oprobaju na najbržoj teniskoj podlozi.

Po svim parametrima, i naravno rezultatima mladim zaječarskim teniserima izuzetno prija brza podloga.

Viđen je odličan tenis, lepi poeni, jaki servisi. U takmičenja po grupama prva mesta bez poraza, osvajaju teniseri AS „Timoka“, koji i u nastavku turnira, igraju odliČno i osvajaju prva Četiri mesta.

Bronzane medalje osvojile su NaĐa Cvetković i Nevena Jovanović. Veliki talenti i budućnost teniskog Zaječara Đorđe Tošić i Strahinja Tričković odigrali su odličan meč, u kome je Tošić odličnim servisima stigao do pobedničkog pehara.

Ceremoniju dodele pehara i diploma, pored organizatora TK Bdin Vidin, igrača, sudija i trenera, svojim prisustvom uveličao je i zamesnik kmeta opštine Vidin gdin Dimo Skorčev.

Veliki prijatelj i ljubitelj tenisa, obećao je veći angažman, i podršku ovakvim turnirima, uz obećanje da prihvata poziv teniskog Zaječara, da bude gost na sledećem festivalu tenisa.

U ime TK AS Timoka, Dario Petković je Skorčevu poklonio sportski dres kluba, dok je menadzer TK Bdin Vidin Buca Mitrović, dobio na poklon dres TK Bor.

Reklame