Foto: screenshot Happy tv

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, pozvao je putem društvene mreže Fejsbuk prijatelje, dugogodišnje saborce i simpatizere SNS-a i PŽK-a, kojima je Srbija, Timočka Krajina i Zaječar, i njihov nesumnjivi napredak iznad svih političarenja i zlobnog podcenjivanja svega što se radi i gradi u gradu Zaječaru u Timočkoj Krajini i Srbiji, da kao neko sa kim su gotovo dve decenije delili i dobro i zlo, da mu se do 21. maja (sms porukom, na viberu ili fb četu) jave da zajedno, 26. maja odu za Beograd i “onima koji su marionete stranih obaveštajnih službi, i koji im “truju” decu ideologijom bezumlja, pokažu da Srbiju ima ko da čuva, voli i poštuje.

On ističe da zajedno sa dobronamernim i čestitim ljudima iz čitave Srbije, sliveni u masu dobra i svetlosti, učine da se razgrnu oblaci tame i zla koju im nasiljem na ulicama, i “trovanjem” umova mladih generacija, nameću sitne duše kojima ništa nije sveto, a ponajmanje Srbija i njena budućnost”.

“Jedina “biblija” pred kojom se oni kunu ispisana je zelenim (ili ljubičastim) novčanicama, rukama “kvintinih” hodočasnika, u kojoj doslovce piše “ako vas narod neće porobite narod silom i otmite vlast – mi ćemo vas priznati i podržati”. Ništa se silom ne može i nećemo im dozvoliti da nasiljem zaustave sve u ovoj našoj Srbiji ne libeći se da zbog svojih interesa zloupotrebljavaju i nevine dečije živote i njihove žrtve”, ističe Ničić.

Prema njegovim rečima, ovo nije politika, ovo nije poziv partijskog funkcionera i političara, ovo je poziv na razum čoveka koga je iskustvo u politici naučilo da prepozna kada se zlo, prerušeno u najblistavije odore, nadvije nad njegove sugrađane, narod i državu.

“Ovo je poziv oca i deke jednog predivnog dečaka da, zajedno, odbranimo budoćnost naše dece i unuka, budućnost naše Srbije, od hordi onih kojima su “zelene šuške” stranih agentura pomutile razum. Ovih dana, čim smo objavili naše dostojanstveno okupljanje, počeli su preko svojih lokalnih čauša da nas plaše nekakvim svojim blokadama i nasilnim sprečavanjem da se slobodno krećemo po našoj Srbiji”, navodi Ničić.

On poručuje da iza parole “Srbija protiv nasilja”, o Nebesa, vire glave onih koji su kamenjem jurišali na Narodnu Skupštinu, tukli ljude u kolima koji su jedino tražili da im se omogući da se slobodno kreću, motornim trsterama osvajali medije, a vešalima “kitili” trgove…

“Bože me sačuvaj, i sakloni, takvih mirotvoraca i “nenasilnika”. Naravno da su ove njihove pretnje samo pusti snovi najobičnijih kukavica koji su jedino hrabri sakriveni iza lažnih profila na društvenim mrežama. Hrabra i dostojanstvena Srbija, većinska Srbija vrednih i pametnih, politički neostrašćenih ljudi pokazaće svoje lice 26. maja, u našem glavnom gradu, ispred naše Narodne Skupštine”. Kaže on.

Ničić je kazao i to da “neka nas Gospod Bog čuva, a ja vas očekujem kako bi smo, mirno i dostojanstveno, pokazali i bezumnicima i čitavom svetu da SRBIJU IMA KO DA ČUVA I BRANI”.

Reklame