Foto: Zoran Radomirović
Reklame


Odbornik „Pobede“ Zoran Radomirović saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da je po završetku sednice Skupštine Zaječara na odborničkim pitanjima uputio tri pitanja gradonačelniku Ničiću.

Prema njegovim navodima jedno od njih je bilo:

„Ko je odgovoran i zadužen za održavanje zoohigijene u našem gradu, posebno za oblast uklanjanja stradalih životinja sa javnih površina i puteva? Ko im izdaje naloge za rad da bi odradeli taj posao? Naveo sam primer na osnovu koga sam i postavio ovo pitanje“, istakao je Radomirović.

Kako Radomirović ističe, u četvrtak na noć 16. juna zgažena je lisica na javnom putu ulice Nikole Pašića, neposredno ispred BP Mihajlović.

„Obavestio sam komunalnu policiju odmah ujutro u Petak 17. juna sa detaljnim opisom gde se nalazi, a da je vozila ne bi raznosila, lično sam je odvukao van puta, prekrio belom folijom i na njoj napisao šta je ispod nje“, objašnjava odbornik Radomirović.

Kako on kaže gradonačelnik mu je ovako odgovorio i to pred svim prisutnim odbornicima:

„Upoznat sam tim, lično sam to video. Lisica je uklonjena, ljudi iz Higijene su to uradili i ako im to nije posao“.

Radomirović nakon ovakvog odgovora gradonačelnika dodaje sledeće:

„Ovo pitanje je postavljeno danas 22. juna. Sliku koju vidite – zgažena lisica, pored puta prekrivena belom folijom je slikana danas u 16 časova i 10 minuta. Dakle posle njegove izjave, a lisica je već u fazi raspadanja još uvek tu“, kaže Radomirović i pita:

„Koga to gradonačelnik obmanjuje ili su pak njega obmanuli“.

Reklame