Impressum

Osnivač informativnog portala „Glas Zaječara“ je „Anđela Risantijević PR Kompas Media“ Zaječar.

Glavni i odgovorni urednik Informativnog portala „Glas Zaječara“ je Anđela Risantijević.

Informativni portal „Glas Zaječara“ upisan je u Registar medija pod registarskim brojem IN000661.

Sedište informativnog portala nalazi se na adresi: Varšavska 10 u Zaječaru.

Kontakt e – mail portala je: press@glas-zajecara.com

Informativni portal „Glas Zaječara“ stvoren je sa namerom da informacije o bitnim dešavanjima u Zaječaru i neposrednoj okolini budu dostupne svima – u kratkoj i jasnoj formi.

Pored informativnog portal ima i zabavni karakter, a ovaj sadržaj izložen je u nekoliko tematskih kategorija, namanjenih svim uzrastima.

Informativni portal „Glas Zaječara“ otvoren je za saradnju sa svima – za predstavljanje ideja, rada i aktivnosti svih pojedinaca, organizacija i udruženja iz Zaječara i okoline, bez ikakvog ograničenja.

Informativni portal „Glas Zaječara“ posvećen je novinarsko – istraživačkom radu, koji će biti publikovan putem članaka.

Komentari čitalaca lični su stav čitalaca i ne predstavljaju stav redakcije. Redakcija zadržava pravo da komentare uvredljive sadržine ne objavi.

Zainteresovani čitaoci i autori mogu svoja zapažanja i osvrt izneti u našoj blog sekciji ili sekciji kolumna. Zainteresovani autori mogu nam se obratiti radi otvaranja bloga putem našeg kontakt maila.

Stavovi izneti u blog sekciji i kolumnama predstavljaju lični stav autora i ne predstavljaju lični stav redakcije. Odgovornost za iznete stavove snose autori.