Foto: FB Boško NIčić

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da noćas,  nešto posle 1 časa, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živi kao podstanar sa suprugom, neko zapalio auto njegove supruge (koji inače on vozi), naveo je on.

On je kazao da to nije prvi put i sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom.

„Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto. Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za “neostvarene snove”, višegodišnje političke krahove i “loš život”, pronađu nekog, sličnog sebi, da za “šačicu srebrnjaka” odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle teidesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti“kazao je on.

Ničić je poručio kako je naveo, od srca, NEMA PREDAJE pred secikesama, dilerima, kriminalcima i neostvarenim likovima.

„Vaša dela, među kojima i ovo večeras, govore o vama a moja o meni. Građani su umeli i umeće da cene čija su lepša i bolja. Neka vam (ti) je Bogom prosto!“- poručio je on.

On je zahvalio pripadnicima PU Zaječar i vatrogasnoj ekipi SVS Zaječar koji su munjevito stigli na lice mesta i koji sa ekipom forenzičara još uvek obavljaju uviđaj.

Reklame