Boško Ničić, printscreen

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da je danas , u selu Grlište, nakon dvodnevnih pripremnih radova, završeno asfaltiranje 330 m ulice koja iz centra sela vodi ka vodovodnoj kaptaži.

Prema njegovim rečima za sređivanje ove ulice, i trga ispred Doma kulture, utrošeno je preko 200 tona asfaltne mase AB11, a ukupan iznos investicije (sa PDV-om) je 3.000.000- dinara.

„Nakon dogovora, koji su u toku, sa investitorima radova na gasovodu, firmom “Trans gas”, pristupiće se i rekonstrukciji oštećenog puta “Grliška reka”-Grlište“.istakao je gradonačelnik.

On je takođe istakao da na proleće, i početkom leta, se očekuje asfaltiranje još nekih ulica i putnih pravca od brane Grliškog jezera do manastira “Sv. apostola Petra i Pavla” na obalama ovog jezera.

Redakcija portala Glas Zaječara, nije prisustvovala ovom događaju. Razlog je kao i više puta do sada: Ili postavljanje informacije o događaju, svega nekoliko minuta ranije, ili kao danas, kada su ostale redakcije obaveštene, mi poziv nismo dobili, dok na sajtu grada nije bile nikakve najave događaja.

Na ovaj način, vlast u Zaječaru, diskriminiše novinare našeg portala, i pokušava da na sve načine, spreči naše novinare, da postave pitanja koja su u interesu javnosti u gradu na Timoku.

Reklame