Foto: Glas Zaječara

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić gostovanjem na Magnum radiju, najavio rekonstrukcija Hajduk Veljkove ulice od „ostrva“ do mosta, dok se sledeće godine, planirana rekonstrukcija Negotinskog puta od mosta do Vražogrnačke rampe, kao i proširenje i kompletna rekonstrukcija mosta na Crnom Timoku.

Foto: Glas Zaječara

Prema rečima Ničića, u okviru istog projekta gde će biti rekonstruisana ulica Ivana Milutinovića, biće nastavljena rekonstrukcija i Hajduk Veljkove ulice od „ostrva“ do mosta, dok je za treću fazu, 2021. ili krajem 2020. godine, planirana rekonstrukcija Negotinskog puta od mosta do Vražogrnačke rampe, kao i proširenje i kompletna rekonstrukcija mosta na Crnom Timoku.

Foto: Glas Zaječara

Pored ulica Ivana Milutinovića i Hajduk Veljkove, planirana je i rekonstrukcija ulice Crvene armije, od rampe na Vražogrnačkom putu do izlaza iz Zvezdana, kazao je Ničić na Magnumu.

„U međuvremenu, čim zamenimo azbestne cevi, Putevi Srbije radiće potpunu rekonstrukciju ulice Crvene armije, od rampe na Vražogrnačkom putu do izlaza iz Zvezdana, a u sklopu toga radiće se i priključci za industrijsku zonu. Tu ima dosta posla i vrednost je blizu 50 miliona, računajući i pristupne saobraćajnice koje treba da prolaze kod kroz industrijsku zonu. Oko 27 ili 28 miliona košta kolektor otpadnih voda koji će odvoditi vode iz industrijske zone do priključnog kolektora otpadnih voda blizu Timoka“

Podsećamo, Ničić je na Magnumu najavio izgradnju stadiona, kao i rekonstrukciju ulice Ivana Milutinovića.