Foto: Predrag Stajković‎

Večeras se u Vratarnici održavaju dva predizborna skupa. Od 18 sati pokret „Pobeda za naš grad – dr Nenad Ristović“ ispred Doma kulture održaće predizborni skup. Od 20 sati SNS-SPS održaće skup u sali Doma kulture. Ničić kaže da „Pobeda za naš grad“ hoće da podeli selo i da izazovu nered.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, juče i danas, putem društvene mreže fejsbuk oštro je govorio o listi „Pobeda za naš grad – dr Nenad Ristović“.

„Dok drugi “trućaju” gluposti i lažu narod da su njihovi kandidati zapravo kandudati SNS-a dotle mi vredno radimo za dobrobit sela VRATARNICA. Neće proći prevare doktorovih satrapa pošto je narod prepoznao marljivost onih koji se iskreno bore za boljitak sela.
Upravo je završen projekat NOVOG MOSTA na reci Šaška i radovi počinju odmah nakon završetka tenderske procedure i vaspostavljanja nove MZ.“poručio je Ničić.

Takođe je kazao i to da danas u 20,00 sati, u velikoj sali Doma kulture u Vratarnici, sve pristalice liste “Koalicija: Za našu decu – Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije – Boško Ničić” mogu na tribini i u razgovoru sa Boškom Ničićem, članom Predsedništva SNS-a i gradonačelnikom Zaječara, Mirkom dr Nikolićem, predsednikom GrO SPS-a i načelnikom pedijatrije MC Zaječar, Draganom Minčić Branković, kandidatom SNS-a Zaječar za narodnog poslanika u Skupštini Republike Srbije i direktorom Apotekarske ustanove Zaječar i Vladimirom dr veterine Videnovićem, članom GV grada Zaječara,
razgovarati o projektima razvoja sela u periodu 2020-2025. godine , koje su predložili u predizbornom letku.

„U nedelju zaokružite brojeve 1., 2., 3., 4. i 5. , na listiću za izbor Saveta MZ Vratarnica, i pružite šansu onima koji RADE i GRADE, a ne onima koji Vas lažu i nude prazna obećanja kiteći se “tuđim perijem”. ZA NAŠU DECU- ZA SRBIJU – ZA ZAJEČAR i VRATARNICU“– poručio je Ničić.

Ničić se i danas putem društvene mreže fejsbuk dotakao teme Vratarnice, i izbora za Savet MZ.

„Znajući da je “Koalicija Za našu decu – Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije -Boško Ničić” već, pre njih, objavila održavanje predizborne tribine u Domu kulture u Vratarnici za četvrtak 18.06. , potpisala ugovor sa GU i zakupila (radi uređenja i dekorisanja sale) objekat (u kome je i MZ) u terminu od 12,00-00,00 , tog dana, a u želji da glume POLITIČKE ŽRTVE (“Kalimera”) pripadnici zbirutka političkih opcija okupljenih oko nekakvog “vođe” koji se predstavlja kao doktor, u istom terminu traže salu za svoj skup“– istakao je gradonačelnik.

Ničić je poručio i to da nije naivno i glupo bilo bi smešno.

„Njihova jedina, i očigledna, namera je da “podele” selo, izazovu nered i pretvarajući sebe u žrtve lokalne vlasti izvuku bilo kakvu političku korist. No pasaran gospodo“ poručio je Ničić.

Gradonačelnik je kazao i to da i u ovom gradu kao i u državi postoji red i zakoni, i da su  imali priliku, i to niko nije branio (niti bi), da pre njih podnesu zahtev nadležnom Odeljenju GU Zaječar i PU Zaječar skup i prijave kao i oni.

„Zakonom je jasno definisano da na istom mestu, u isto vreme, ne mogu biti održavana dva javna skupa različitih političkih opcija i da to predstavlja bezbedonosni rizik.
Pokušaj da sebe predstavite žrtvom takođe neće proći pošto svi znaju da je naša Koalicija još pre tri dana plakatirala, po čitavom selu Vratarnici, održavanje skupa i podelu propagandnog materijala ispred Doma kulture još od 12,00 sati dana 18.06.2020.godine“-objasnio je Ničić.

Ničić je na kraju obraćanja kazao da su po običaju malo zakasnili i da kopirati druge u političkim aktivnostima jasno pokazuje njihovu bezidejnost i da kopije nikada ne mogu biti original.

Portal Glas Zaječara kontaktirao je dr Nenada Ristovića za komentar na optužbe SNS-a i Boška Ničića, ali je on kratko kazao da na sve ovo nema komentar.

Reklame