Zbog videa u kome tri devojke kažu da će večeras ispred RTS-a sačekati predsednika Vučića i postaviti tri pitanja koja novinari pomenute televizije ne smeju i tom prilikom pozvali građane da im se pridruže, pojedini mediji preneli su vest da se sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Boško Ničić i dvadesetak građana Zaječara krenulo je ka Beogradu da kako je on kazao brane institucije od fašističkih hordi.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić krenuo je put Beograda sa još dvadesetak saradnika da brane institucije od Fašističkih hordi.

„Pošto su se sami “čačkali” i fašističkim provokacijama “prizvali” evo da znaju … na putu smo za Beograd !!!
Nema nas mnogo (iz Zaječara), tek 20-ak privatnih automobila, o svom trošku, da branimo institucije države Srbije, koje je narod birao, od fašističkih hordi !
HTELI STE … ĆERAĆEMO SE !!!“napisao je Ničić na svom profilu.

Пошто су се сами “чачкали” и фашистичким провокацијама “призвали” ево да знају … на путу смо за Београд !!!Нема нас…

Gepostet von Boško Ničić am Dienstag, 5. November 2019

Tri devojka danas su objavile video u kome su kazale da će večeras doći ispred RTS-a u pola osam i postaviti pitanja Aleksandru Vučiću umesto RTS-a koji to ne sme da uradi.

Odmah nakon toga pojedini mediji i tabloidi objavili su vest da se večeras sprema atentat na predsednika Aleksandra Vučića.

Na televiziji Pink je u toku vanredna emisija o mogućem atentatu na predsednika Vučića.

Pojedini novinari na twiteru su izneli stav o celokupnom dešavanju nakon objavljivanja videa u kome su devojke kazale da će večeras postaviti tri pitanja ispred RTS-a predsedniku Vučiću.

Predsednik Aleksandar Vučić večeras gostuje na RTS-u u emisiji Upitnik od 21 čas.

Ostaje nejasno da li gradonačelnik Zaječara i većnik Vujadin Milošević govore o istim fašistima ili ne?

Reklame