Foto: Zajecar.info
Reklame

Nakon saopštenja SSP-a Zaječar, reagovao je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić putem društvene mreže fejsbuk. „Usput da, Đilasov “izvršilac radova”, išta zna znao bi da podnošenje ostavke na funkciju gradonačelnika ne povlači prevremene izbore nigde, pa ni u Zaječaru“- poručio je Ničić.

Gradonačelnik Zaječara napisao je koliko treba da budeš lud i napišeš nešto ovako, pošto je predsednik Đilasove SPP, bivši apotekar i na žalost njegov nekadašnji zamenik ispred DS-a (2012/13), kao razlog njegove ostavke navodi (i) paljenje automobila od strane njegovog pastorka.

„Bože, ima li ovakvog bezčašća igde još? Usput da, Đilasov “izvršilac radova”, išta zna znao bi da podnošenje ostavke na funkciju gradonačelnika ne povlači prevremene izbore nigde, pa ni u Zaječaru. Čudi me da, ovako savestan, nije bio, i podneo ostavku, kada ga je policija 22.08.2012.godine, “mrtvog” pijanog zaustavila i privela, a on me, usred noći, budio da ga “spasavam” (o čemu postoje svedoci). Dok je ovakvih, i sličnih, koji radi ličnih interesa, fabrikuju afere, zaječarska vlast može mirno da spava“.poručio je Ničić.

Većina građana ceni rad i rezultate a ne prazne priče, huliganske nasrtaje i pretnje te izmišljanje afera i bezrazložnu kriminalizaciju ljudi samo zato što su funkcioneri ili članovi SNS i zato što ih, svi zajedno, ne možete pobediti na izborima, zaključio je Nićić.