Neobično izvinjenje na bilbordu u centru grada privuklo je pažnju Zaječaraca danas u centru grada na Timoku.

„Radice, izvini! Tvoje sarme su bolje nego mamine. Volim te!“, poručio je Slavke (tako je potpisano izvinjenje objavljeno na bilbordu, prim.aut).

S obzirom da je malo ko ostao ravnodušan na ovo izvinjenje objavljeno na bilbordu u centru grada Zaječara, kontaktirali smo Dragana Manzalovića, vlasnika bilborda iz Zaječara.

„Primio sam mail sa molbom očajnog supruga da mora po svaku cenu javno da de izvini supruzi, koju je uvredio komentarom da njegova mama pravi bolje sarme. Molio je da hitno objavim, i nije pitao za cenu. Naravno, objavio sam potpuno besplatno, jer sve za ljubav“, ističe vlasnik bilborda, Dragan Manzalović za Glas Zaječara.

Dragan Manzalović već ranije je pomagao na ovaj način, kada je dao svoj doprinos borbi protiv širenja novog korona virusa kada je porukom na video bilbordu postavljenom u centru Zaječara apelovao na starije sugrađane, a otišao je i korak dalje i omogućio svim preduzećima (preduzetnicima) koji nisu otpustili nijednog radnika od proglašenja vanrednog stanja, besplatnu reklamu u centru grada.

Uspeli smo da stupimo u kontakt sa Slavišom P. i da ga upitamo šta ga je nateralo da se na ovaj način izvini supruzi.

„Da sam znao da će to toliko daleko otići, nikad se ne bih našalio na takav način. Nedavno su nam došli budući prijatelji na ručak, i čašica po čašicu, razgovor se obrnuo na šalu. Radica je kazala da se nada da je snajka dobra domaćica, jer naš sin je gurman. Meni je izletelo da će se posle 20 tak godina braka navići i ako nije, baš kao i ja. Onda sam to zapečatio rečenicom da su sarme moje mame najbollje na svetu“, objašnjava on.

Ono što je otpočelo kao šala, završilo se svađom, i to ozbiljnom.

„Mislio sam da će je proći, ali nije popuštala. Iako sam se već sutra izvinio, nije pomoglo. Morao sam nešto konkretnije da preduzmem. Tu često prolazi na putu do posla, pa se nadam da će je proći. Vlasniku bilborda hvala, nije hteo ni da čuje za novac“, ističe Slaviša za Glas Zaječara.

Da li je Radica prihvatila izvinjenje, ne zna se još uvek, ali se nadamo da će ljubav pobediti.

Reklame