Bliže se novogodišnji i božićni praznici kao i vreme darivanja. Poklone svi volimo i zato je pravo vreme da posetite Tehnomedia prodavnice i izaberete poklone za drage osobe i sebe. Tehnomedia vam je obezbedila sjajna Novogodišnja sniženja.

Jelku ste okitili sa mnogo novogodišnjih ukrasa, boja, svetiljki, ali vam nedostaju samo pokloni. Najbolje novogodišnje poklone možete pronaći u Tehnomedia prodavnicama i to na prazničnom popustu. Ovo je vreme kada je dozvoljeno maštati, sanjati i želeti, a ono što ste oduvek priželjkivali da imate ili da poklonite nekome sada možete i ostvariti i pri tom uštedeti, jer su počela novogodišnja sniženja u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Približavamo se kraju godine i odbrojavanje polako počinje. Zato bi bilo lepo da nekoga nagradite za posebne zasluge u vašem srcu ili životu i izaberete poklon iz bogatog Tehnomedia asortimana. Na ovaj način iskoristićete novogodišnje popuste, a toj osobi pokazati koliko vam znači.

Mobilni telefondj opremaakciona kamera, auto kameradesktop računarkonzolaelektrični bicikllaptopepilatormašina za pranje vešamonitormuzička linijatableteksterni hard disktastaturatelevizoroprema za igranjeoprema za mobilni telefon i tablet, gramofonfrižiderugradna pločaklimaset-top box, ugradna mikrotalasnasled ogledalo za ručnu ili stojeću upotrebutrimerradio satbalans skuterauto radiopegla za kosufenradio tranzistor, figaroštampač i skeneršporetzvučnikizvučnik za kompjutersoundbar zvučniksmart watchslušalice s mikrofonomtrotinetmišmeteorološka stanicapegla pronaći ćete u Tehnomedia prodavnicama ili jednostavno izaberite proizvod koji želite na www.tehnomedia.rs. i poručite u Tehnomedia online prodavnici ili pozovite call centar 011 44 44 999.

Prelistajte Tehnomedia novogodišnji praznični katalog i iz fantastične ponude sigurni smo da ćete pronaći odgovarajući poklon.

Novogodišnji i božićni praznici su pravo vreme kada možemo da pokažemo koliko nam je neko važan i koliko nam znači. Nema veće nagrade od osmeha i sreće na licu voljene osobe, prijatelja, kolege…Iskoristite novogodišnju akciju u Tehnomedia prodavnicama i kupujte po specijalnim prazničnim cenama.

Ovo su savršeni trenuci da iznenadite voljenu osobu ili nekog dragog, jer i ljubav i prijateljstvo dobijaju neku posebnu čaroliju u ovo doba godine. Zato požurite do Tehnomedie po novogodišnji poklon. Iskoristite novogodišnja sniženja koja traju od 21. decembra do 7. januara 2021. godine ili do isteka zaliha. Akcija važi u svim Tehnomedia maloprodajnim objektima i Web shopu. Podsećamo vas da prilikom online poručivanja možete platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, kao i gotovinom prilikom isporuke robe. Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame