foto: facebook Boško Ničić

Narodni Pokret Srbije u Zaječaru je 29. septembra, javno pred novinarima, zajedno sa kolegama iz “Ujedinjene opozicije Zaječara” zatražio ostavku gradonačelnika Boška Ničića i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora za naš grad, ističu iz ove stranke.

Prema njihovim rečima, taj zahtev je opravdan i nužan “jer smo svedoci sveopšteg propadanja našeg grada u svakom smislu: ekonomskom, ekološkom, kulturuloškom, demografskom i estetskom”.

“Nesposobna, nakaradna, bahata antizaječarska vlast SNS-a, predvođena aktuelnim gradonačelnikom je pretvorila naš Zaječar u provincijsku palanku čije dalje propadanje pod ovom i oavakvom vlašću se iz dana u dan sve više produbljuje. Međutim, umesto da građanima Zaječara glavni Vučićev pulen, Boško Ničić položi račune za katastrofalno stanje u gradu, on u svom prostačkom maniru nastavlja da vređa i preti svojim sugrađanima, političkim oponentima, „hrabro“, kako samo on ume preko društvenih mreža, uz podršku svojih poslušnika, čime je još jednom pokazao i dokazao da nije dostojan da vodi naš grad”, ističu iz Narodnog pokreta Srbije.

Takođe, kažu da je očigledno, “da je na nekadašnjeg Predsednika Književne omladine Srbije, svojevremeni boravak u rijaliti programu na pinkovoj farmi, iz čije štale je izašao pre 14 godina na današnjii dan ostavilo trajne posledice na njegov mentalni sklop i „kulturno“ ponašanje”.

“Zato, poručujemo Bošku Ničiću da ne bruka sebe, bar dok je još uvek gradonačelnik i naš Grad Zaječar”, ističu iz Narodnog pokreta Srbije.

Reklame