Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara
Reklame

Narodna stranka u Zaječaru oglasila se saopštenjem i zahtevaju da se prekine sa uništavanjem Kraljevice i menjanje njenog izgleda.

Saopštenje narodne stranke prenosimo u celosti:

„Mi ZAJEČARCI, od kojih je većina nas i prohodala na našoj KRALJEVICI svedoci smo ovih dana da se ponos našeg grada, pluća grada, čuvena Park šuma „Kraljevica“ (na platou prema zapadnoj tvrđavi) uništava od nepoznatih naručioca i izvršilaca radova, koji sa teškom mehanizacijom devastiraju i menjaju izgled naše Kraljevice!???!

Da paradoks bude veći, dok radnici JKP „Timok održavanje“ posle mnogo godina vredno krče šiblje na prostoru oko „Paviljona“, nesposobni čelnici tog preduzeća žmure nad uništavanjem drugih delova Park šume „Kraljevica“!?!

Naopaka, nakaradna, nesposobna gradska vlast SNS-a, ne samo da se pokazala kao najgora u istoriji Zaječara, već je i štetočinska i pogubna za životnu sredinu, jer postaje „grobar“ naše Kraljevice!!!

Prvo su počeli, a nikad završili, sa „klozet naseljem“ u srcu Kraljevice, a sada dozvoljavaju da se sa teškom mehanizacijom uništava ostatak Park šume „Kraljevica“, što je nedopustivo.

Zato, mi postavljamo otvorena pitanja gradskoj vlasti, predvođenu Boškom Ničićem:

KO JE NARUČILAC RADOVA, KO JE IZVRŠILAC RADOVA, ZBOG ČEGA SE IZVODE RADOVI I KO IM JE I ZAŠTO DOZVOLIO DA NAM SE UNIŠTAVA KRALJEVICA???

Na kraju mi članovi Narodne stranke u Zaječaru, kao odgovorni i zabrinuti ljudi poručujemo: PREKINITE SA DALJIM UNIŠTAVANJEM KRALJEVICE, NE DAMO NAŠU KRALJEVICU!!!“ kaže se u saopštenju GrO Narodne stranke Zaječar.