Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara
Reklame

Iz Narodne stranke u Zaječaru saopštavaju da nijedan član njihove stranke nije vlasnik parcela od 38 ha.

„Povodom iznetih, zluradih izgovorenih neistina od strane odbornika SNS-a Neli Nikolića, dana 17.03.2022. godine na sednici Skupštine Grada Zaječara, da je navodni član Narodne stranke u Zaječaru kupovao i vlasnik je navodnih parcela od čak 38 ha, Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru saopštava da kao odgovorni ljudi, a radi istine, ističemo i naglašavamo da nijedan član Narodne stranke u Zaječaru nije vlasnik ni ara, a kamoli svih 38 ha na pomenutoj navodnoj lokaciji o kojoj javno govori odbornik SNS-a, niti ih je kupovao“, ističu oni.

Oni kažu da ovim putem apelujemu na dotičnog odbornika, da prestane sa obmanjivanjem javnosti, a zarad jeftine političke promocije i medijske pažnje.

„Takođe, pozivamo navedenog odbornika, a s obzirom da se na pomenutoj sednici ponudio da može svima da pokaže sporne parcele, da pokaže iste te parcele i predsedniku Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru, poslaničkom kandidatu Goranu Kalčeviću, kao i tom navodnom vlasniku, „članu“ Narodne stranke, kako bi mu taj isti „vlasnik“ lično poklonio tih 38 ha“, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Reklame