Foto: OPSD Dragan Radosavljević
Reklame

Prethodnog vikenda su na planini Rtanj postavljene info table i putokazi. Uređenje planinarske staze na Rtnju deo je projekta koji realizuje ovo društvo kroz Nacionalni program ”Mladi su zakon” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta i resurs centar OI ”Đorđe Simeonović” iz Zaječara.

 

Prethodnog vikenda su na planini Rtanj postavljene info table i putokazi. Info table postavljene su u na početku planinarske staze kako sa severne, tako i sa južne strane, kao i tabla na samom vrhu.

Foto: OPSD Dragan Radosavljević

Pored toga, na bitnim raskršćima puteva postavljene su putokazi.

Uređenje planinarske staze na Rtnju deo je projekta koji realizuje ovo društvo kroz Nacionalni program ”Mladi su zakon” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta i resurs centar OI ”Đorđe Simeonović” iz Zaječara.

Foto: OPSD Dragan Radosavljević

„Ovim putem se zahvaljujemo članovima OPSD ”Dragan Radosavljević” koji su izdvojili svoje vreme i energiju za realizaciju jednog ovakvog poduhvata. Draganu Miletiću, dobrom domaćinu, koji nam je ustupio svoju toplu vikendicu za smeštaj. I posebna zahvalnost momcima iz PK ”Starica” Majdanpek na svojoj nesebičnoj pomoći i dobroj volji, uvek je čast biti u vašem društvu.“ – poručili su volonteri Omladinskog planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“.

Foto: OPSD Dragan Radosavljević