Reklame

Memorijalni mini basket festival „Sava Miletić“ na programu je u nedelju 29. maja u hali sportova na Kraljevici. Početak takmičenja zakazan je za 10 sati, a očekuje se učešće više od 350 malih košarkaša, piše Glassporta.rs.

Četvrti Memorijal „Sava Miletić“ nastavlja se posle dve godine korona pauze, a pored domaćih selekcija Košarkaškog kluba „Timok“, učešće su potvrdili Mladost iz Bele Palanke, „Rudar“ Bora, „Rtanj“ Boljevac, „Zlatara“ Majdanpek, „Leda“ i „Knjaževac 1950“ iz Knjaževca, „Hajduk Veljko“ iz Negotina, „Svrljig“ i gradski rival KK „Bin“.

„Turnir će imati humanitarni karakter pošto će biti prikupljana sredstva za pomoć u lečenju naše malene sugrađanke Lenke Ljubisavljević (2,5). Nadam se da će se što više Zaječaraca odazvati pozivu i doći da isprati budućnost srpske košarke“, poručio je za „Glas sporta“ Milan Veljković, predsednik KK „Timok“.

Organizator IV Memorijalnog mini basket festivala „Sava Miletić“ je Košarkaški klub „Timok“ iz Zaječara, a turnir se realizuje uz podršku Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije.

Izvor: Glassporta.rs

Reklame