Šta znači “ovlašćeni prodavac”?

U Tehnomedia prodavnicama doživećete jedinstveno iskustvo kupovine Apple uređaja. Nudimo najnovije Apple proizvode: iPhone telefone, Mac desktop računare, MacBook prenosne računare, iPad tablet računare i Apple audio uređaje. Kod nas možete kupiti i originalnu Apple dodatnu opremu koja će vam pružiti fantastičan doživljaj korišćenja uređaja ovog brenda. Kada kupujete kod ovlašćenog prodavca, znači da ste se odlučili za sigurnu kupovinu, proverene uređaje i originalnu dodatnu opremu. Jedino odabirom pravih partnera možete doći do zadovoljavajućih rezultata i bezbrižnog korišćenja odabranih uređaja.
U svakom trenutku su vam na usluzi Tehnomedia prodavci, koji su edukovani i imaju najnovije informacije oko Apple proizvoda – za sve dodatne informacije i savet oko izbora i korišćenja vašeg novog uređaja. Tehnomediu možete posetiti na 59 lokacija u 37 gradova u zemlji. U odabranim prodavnicama imate priliku da pogledate i detaljnije se upoznate sa Apple uređajima. Od samog ulaska u radnju ugledaćete prepoznatljiv Apple prostor i kutak,  gde vas na specijalno dizajniranim stolovima čekaju pažljivo izloženi Apple uređaji.

Apple ponuda

U Tehnomedia ponudi potražite originalne Apple uređaje: iPhone, iPad i Mac. Zahvaljujući partnerstvu sa Apple kompanijom možete u Tehnomedia maloprodajnim objektima od sada sebi obezbediti najbolje po odličnim cenama i povoljnim načinima plaćanja. Ovi proizvodi poseduju napredne karakteristike i sjajan su izbor za rad, zabavu, posao ili učenje. Svaki model je jedinstven i poseban. Za uživanje i neponovljiv doživljaj neka vaš izbor bude neki od Apple uređaja. Pored sigurnosti i rada bez greške, pružaju neverovatne mogućnosti.

Zašto se voli Apple?

Svetu prepoznatljiv kao omiljeni brend mnogih. Prema oceni Apple korisnika, radi se o besprekornim uređajima. Karakteriše ih kvalitetna izrada, pouzdanost u radu i jedinstven, minimalistički dizajn. MacBook Air, prenosni računar, i iPad, tablet računar, su odličan izbor za đake i studente. Zbog toga jer u jednom proizvodu dobijate pouzdan, siguran i brz tablet, ili prenosivi računar. Od upečatljivog minimalističkog dizajna do prepoznatljivog kvaliteta, Apple je brend koji nudi sve benefite premium uređaja.

Zašto izabrati Apple uređaje?

Apple je besprekoran, moćan, savršen, jednostavan za korišćenje, a podstiče kreativnost pomoću vrhunskih aplikacija. Svi uređaji stvaraju harmoniju između sebe. Potrebna vam je i originalna dodatna oprema pomoću koje ćete dobiti maksimum od svog uređaja.

Specijalna Apple ponuda

Za sve ljubitelje Apple uređaja, imamo odličnu vest – pripremili smo specijalnu Apple ponudu u Tehnomedia prodavnicama. Kupite telefon sa najvećim IQ i savršen i moćan Macbook do 25 marta i uštedećete znatnu sumu novca.

  • iPhone 12

Kupite iPhone 12 64GB po ceni od 99 900 i uštedite 11 490 dinara.

Kupite iPhone 12 128GB po ceni od 105 900 i uštedite 12 590 dinara.

  • iPhone 12 MINI

Kupite iPhone 12 MINI 64GB po ceni od 83 900 i uštedite 10 590 dinara.

Kupite iPhone 12 MINI 128GB po ceni od 89 900 i uštedite 11 490 dinara.

  • iPhone 13 

Kupite iPhone 13 128GB po ceni od 112 900 dinara i uštedite 12 490 dinara.

Kupite iPhone 13 256GB po ceni od 129 900 dinara i uštedite 12 490 dinara.

  • iPhone 13 MINI

Kupite iPhone 13 MINI 128GB po ceni od 99 900 dinara i uštedite 11 490 dinara.

Kupite iPhone 13 MINI 256GB po ceni od 115 900 dinara i uštedite 12 490 dinara.

  • MacBook

Kupite MacBook Pro 13″ po ceni od 169 900 i uštedite 25 090 dinara.

Zašto je Apple iPhone odličan izbor?

Zašto što Vas nikada neće izneveriti. Izuzetno su jednostavni za korišćenje, imaju vrhunsku kameru, dostupne su vam sve aplikacije i igre, a rade brzo, bez greške i životni vek im je dug. Kvalitetni su, trajni, lepi, moderni, glamurozni. iOS operativni sistem nudi jedinstveno i neponovljivo iskustvo korišćenja iPhone-a. Privatne informacije i podaci su vam na sigurnom i zaštićeni, dok je otključavanje telefona jednostavno zahvaljujući FaceID tehnologiji. Pored neverovatnih performansi, funkcija i mogućnosti, karakteriše ih i predivan Retina ekran, napredne kamere, ultra-brza Wi-Fi veza i dugo trajanje baterije.

Najnapredniji operativni sisitem

iOS operativni sistem ima status najnaprednijeg mobilnog operativnog sistema na svetu. U igrama i aplikacijama unosi neverovatne mogućnosti proširene realnosti. Njegova prednost je u korisničkom dizajnu iOS sistema i u jednostavnosti. Sve što vam je potrebno lako ćete naći u telefonu. Spreman je za upotrebu čim ga otključate.

Vrhunska kamera i snimanje videa

Kamere ovog brenda su vrhunskog kvaliteta i savršene sa odličnim mogućnostima. Neke od osnovnih prednosti su realističan prikaz boja i dobra oštrina. Video materijal koji snimate biće savršen, zahvaljujući 4K rezoluciji snimka i odličnoj stabilizaciji slike.

Sve aplikacije su tu

iPhone nudi sve dostupne aplikacije i mnogo pre nego što su dostupne na Android verzijama. Ovo je razlog više za bezgraničnu ljubav i obožavanje, jer uz odgovarajuću aplikaciju sve ćete moći da uradite lako i brzo.

MacBook Pro 13″

Macbook Pro je velesila i ekstreman u svakom pogledu. Ovo je linija moćnih Apple laptopova. Namenjen je profesionalnim korisnicima koji žele da pomere granice mogućeg. Ima vrhunske performanse, mogućnost proširenja i konfiguracije. Ima najnapredniji hardver i Retina displej u novim verzijama. Odličan je izbor i za korisnike čija profesija uključuje rad u teškim programima poput: Photoshop-a, Autocad-a…

Tehnomedia je postala mesto sigurne i dobre Apple kupovine, jer je zvanično ovlašćeni prodavac Apple uređaja.

Reklame