ZA SAVRŠENE I BESPREKORNE REZULTATE ČIŠĆENJA KORISTITE MOĆNE KÄRCHER APARATE. ISKORISTITE AKCIJU U TEHNOMEDIA PRODAVNICI, KUPITE IH PO POVOLJNOJ CENI I UŠTEDITI.

Higijena je najvažnija. Mnogi ne vole da čiste, usisavaju, peru i brišu, jer nikada ne budu zadovoljni. Uvek ostane neka mrvica na podu, neka fleka na prozoru, ili trag na nekoj površini i nameštaju. Prašine i nečistoće ima svuda, a jedino je efikasno možete odstraniti Kärcher usisivačima za pod i prozore, paročistačima i peračima.

Kärcher akcija

U oktobru (1-31.10.2022.) velika Kärcher akcija niskih cena u Tehnomedia prodavnicama i online šopu. 15% popusta dobijate na izabrane modele i asortiman za unutrašnje čišćenje.

Usisivači

KARCHER VC 4 Cordless myHome

Sa Kärcher usisivačima idealno ste opremljeni za sve moguće vrste čišćenja. Nudimo višenamenske modele, za pranje i za suvo usisavanje. Posebni filterski sistemi i individualni pribori omogućavaju brzo i temeljno usisavanje različitih vrsta nečistoće, kao i potpuno uklanjanje tvrdokornih mrlja sa tekstilnih površina.

Baterijski ručni usisivači su lagani, kompaktni, pouzdani i pravi pomoćnici u svakodnevnom čišćenju kuhinje, automobila, dnevne ili spavaće sobe. Bežični usisivači su velike usisine snage i male težine a moćne litijum-jonske baterije omogućiće vam da stignete do svakog ćoška prostorije bez naporora. Sloboda pokreta vam omogućava jednostavno manevrisanje.

Za bilo koji model usisivača ovog brenda da se odlučite odgovoriće na svaki vaš zahtev, rešiti problem i dati savršene rezultate.

Bežični usisivač za prozore

KARCHER WV 6 Plus

Karcher “Window Vac” prvi akumulatorski usisivač za prozore na svetu možete kupiti kod nas po super ceni. Lak je i jednostavan za upotrebu. Štedi vaše vreme i trud. Odlikuje ga izuzetno brz rad i pri tom je tih. Krajnji rezultat su blistavi prozori bez tragova, pruga i mrlja. Prilikom čišćenja nema direktnog kontakta sa prljavom vodom i sve je higijenski savršeno. Perivu krpu za brisanje brzo ćete pričvrstiti pomoću čičak trake.

Zahvaljujući integrisanoj funkciji vibracija i automatskom kvašenju, bežični brisač začas očisti prozore. Sa ovim višenamenskim aparatom možete očistiti i sve glatke površine poput: staklenih stolova, ogledala, vetrobranskih stakala, tuš kabina, ploča za kuvanje, radnih ploča, pločica i drugo.

Paročistači

KARCHER SC 2 Deluxe EasyFix

Paročistači ovog brenda namenjeni su za čišćenje parom bez hemikalija. Idealni su za sve tvrde površine u kući. Uklanjaju 99,99 % svih bakterija pri temeljnoj primeni. Intenzitet pare se može prilagoditi vrsti površine koja se čisti, kao i nečistoćama. Parna stopa za pod EasyFix sa fleksibilnim zglobom pruža maksimalnu ergonomiju i zahvaljujući tehnologiji lamela obezbeđuje savršene rezultate čišćenja. Pomoću praktičnog sistema sa čičak trakom, navlaka od mikrovlakana za pod može se jednostavno i brzo fiksirati na parnu stopu za pod i skinuti bez prljanja ruku. Upotrebom pravog nastavka uređajem se mogu čistiti pločice, ravne ploče, aspiratori, kao i najuže šupljine, pri čemu se pouzdano uklanja i najupornija prljavština.

Dodatna oprema

Kod nas možete kupiti i dodatnu opremu ovog brenda. Tečni deterdžent za čišćenje tepiha sa formulom koji omogućava brzo sušenje za redovno održavanje. Sredstvo je dobro za tepihe, staze, meblove, presvlake u automobilima i slično. Kese za usisivače su izuzetnog kvaliteta. Ekstremno su otporne na kidanje filter kese od flisa i nude visok stepen zadržavanja prašine i omogućavaju znatno duže usisne umetke u poređenju sa papirnim filter kesama. Papuča za tapacirung je ručna mlaznica za sredstva za čišćenje raspršivanjem. Idealan za dubinsko čišćenje presvlaka, npr. fotelje, sofe, kauča i autosedišta.

Kärcher

Kärcher je internacionalno preduzeće i provereni brend. Vodeći po svom udelu na tržištu, inovaciji, kvalitetu i imidžu. Postavljaju standarde u tehnologiji, servisu i dizajnu. Jedni od lidera na svetskom tržištu za tehniku čišćenja. Kompanija Kärcher svojim efikasnim i moćnim rešenjima za čišćenje želi da vam svakodnevicu učini boljom, prijatnijom i jednostavnijom.

Iskoristite akciju u našim maloprodajnim objektima i nabavite Kärcher aparat po top ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Reklame