Foto: Fira.rs
Reklame

Odbornik Srpske napredne stranke Neli Nikolić, postavio je u grupi Veliki Izvor poziv za zaposlenje u JKSP „Zaječar“. Iz ovog preduzeća demantuje te navode, i kažu da je informacija objavljena od strane neovlašćenog lica.

Tragom informacije koju je u grupi Veliki Izvor, postavio odbornik u Skupštini grada Zaječara, ispred Srpske napredne stranke, Neli Nikolić, da je JKSP „Zaječar“ potrebno tri radnika, i da ako ima zainteresovanih, da se njemu jave, i da je plata oko 50.000 dinara, iz ovog preduzeća su demantovali.

„Potrebna 3 radnika za JKSP Zaječar (Javno komunalno stambeno preduzeće). Ako ima zainteresovanih neka mi se jave? Početak radnog odnosa u utorak. Plata oko 50.000 dinara. Pozdrav…“napisao je Nikolić u grupi Veliki Izvor.

Foto: screenshot fb Neli Nikolić

Redakcija portala Glas Zaječara poslala je mail nadležnom preduzeću sledeće sadržine:

„Poštovani, da li je kod Vas postoji konkurs za 3 radna mesta, pošto se na internetu pojavila vest, da vaše preduzeće traži tri radnika. Kada je postavljen oglas i gde, i ko je dobio posao. Molim za hitan odgovor“.

 

Iz JKSP „Zaječar“ stigao je odgovor sledeće sadržine:

„Poštovani, u vezi sa Vašim pitanjem da li u JKSP „Zaječar“ postoji konkurs za 3 radna mesta, pošto se na internetu pojavila vest da naše preduzeće traži tri radnika, dajemo sledeći odgovor: Ova informacija je apsolutno netačna i svakako je objavljena od strane neovlašćenog lica“.

Reklame