„Dok se gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, hvali fudbalskim stadionom od 30 miliona evra, na kome se od kad je izgrađen nije odigrala nijedna utakmica, grudno odeljenje u Zaječaru se i bukvalno raspada i nema osnovne higijenske uslove“, kaže Irena Živković Narodna poslanica Stranke slobode i pravde.

Kako kaže, dok taj isti gradonačelnik planira da izgradi Park rimskih imperatora, koji će sadržati rimsko kupatilo i amfiteatar, u Zaječaru je trenutno 11.000 stanovnika manje nego što ih je bilo pre dolaska SNS – a na vlast.

„Sigurnost i mogućnost stalnog zaposlenja, dobar zdravstveni sistem, odsustvo korupcije, to su prioriteti, ali do njih može doći samo odlaskom SNS – a sa vlasti. “ – rekla je Irena Živković, narodna poslanica SSP -a, danas u Zaječaru.

Predsednik gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Zaječaru, Aleksandar Stojanović, osvrnuo se i na nedavne događaje u Skupštini grada Zaječara:

„Onaj koji između Zaječaraca i Skupštine grada postavlja MMA borce iz Leskovca i koji ne želi ni da sasluša meštane Malog Izvora, koji se bore da zadrže svoju zemlju i vodu, ne zaslužuje da bude na čelu grada. Boško Ničić građane Zaječara, koji ne podržavaju odluke gradske vlasti, naziva siledzijama i sektašima. Gradonačelnik ne bi trebao da deli građane na politički podobne i nepodobne, a svakako ne bi smeo da ih vređa na ovaj način“, poručio je on.

Reklame