Foto: Tehnička škola
Reklame

Ilija Petrović, učenik prvog razreda obrazovnog profila tehničar drumskog saobraćaja u Tehničkoj školi u Zaječaru, plasirao se na republički nivo, na dva takmičenja.

Ilija Petrović je učenik prvog razreda obrazovnog profila tehničar drumskog saobraćaja, i na regionalnom takmičenju „INFOS2022“, održanom 5. marta ove godine u organizaciji Regionalnog centra za talente Bor osvojio je 1. mesto.

Takmičenje je održano u onlajn formatu. Sledeći nivo takmičenja je Republičko takmičenje, koje će biti 03.04.2022. U Boru.

Ilijin mentor na ovom takmičenju bila je profesorka Snežana Conić. Pored ovog takmičenja Ilija je učestvovao i na takmičenju „Nacionalna ekološka olimpijada“, regionalni nivo takmičenja održano 13. marta ove godine, u organizaciji Regionalnog centra za talente Bor, Ilija je osvojio 1. mesto. Ovo takmičenje je održano onlajn.

Sledeći nivo takmičenja je Republičko takmičenje, koje će biti 09.04.2022. godine u Boru. Ilijin mentor na ovom takmičenju bila je profesorka Danijela Đorđević.

„Čestitamo Iliji i njegovim mentorima na postignutom rezultatu i predstavljanju škole i želimo mu uspešan nastup na republičkom nivou takmičenja“, poručuju iz Tehničke škole.

Reklame