Zaječarci će u narednim danima kroz niz humanitarnih aktivnosti prikupljati novac za lečenje dvogodišnje Lenke Ljubisavljević.

U četvrtak 14. aprila na gradskom trgu će zaječarski fotograf Ivan Migelli Nižnicki fotografisati sugrađane u okviru akcije „Škljoc za Lenku“, a svako će moći da da svoj doprinos ubacivanjem humanitarnog priloga u kutiju koja će biti postavljena na skveru. Ova akcija biće realizovana od 15 do 17 časova.

Takođe sutra, u kačiću Bumbar biće organizovana humanitarna svirka na kojoj će nastupiti Viva band i Aleksandar Nicić, Vuk Petrović i Iva Gogin, Dve bitange i ribica, Banana bez krivene (Peđa), Bucko one man bend i Ivan Antunović – pevać grupe Šegrti. Cena ulaznice biće 100 dinara i sav prikupljen prihod biće prosleđen za pomoć maloj Lenki. Program počinje od 21 čas.

U nedelju 17. aprila u Mil Pasos Danse Studio i Loung bar Terazza organizovaće plesno veče od 19 časova, a prihod sakupljen od ulaznica koje će koštati 200 dinara takođe će biti uplaćen porodici Ljubisavljević.

Pored toga, Zaječarke Irena Vukić, Marija Bogdanović i Danilka Blinžov će u subotu, ponedeljak i utorak organizovati humanitarni bazar na gradskom skveru, takođe u ovu svrhu.

Uključi se i ti i daj svoj doprinos u lečenju naše sugrađanke!

Izvor: Zajecaronline

Reklame