Foto: Pixabay

Bik je zadovoljan, Rak organizovan, Lav teži poslovnom uspehu, Devica je odličnog zdravlja

OVAN

Imate prilično optimističan stav prema poslovnim obavezama i jako ste vredni. Odrađujete posao na vreme upravo onako kako ste i zamislili. Partner instistira da isključivo sami provodite vreme. Zdravlje je stabilno.

BIK

Vodite računa o najsitnijim poslovnim detaljima. Ništa ne prepuštate slučaju. Zadovoljni ste što nema iznenađenja i teškoća. Pokušavate da osvojite simpatiju, ali ona misli da niste u potpunosti iskreni. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BLIZANCI

Prilično ste organizovani i prilagodljivi. Ne dozvoljavate da iznenadne teškoće naprave zastoj ili pometnju, jer ih rešavate po hitnom postupku. Partner želi da ima bolju komunikaciju sa vama. Očekuju vas bolovi u kostima.

RAK

Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Dobro ste organizovani, tako da tačno znate šta u kom trenutku ima prioritet. Zadovoljni ste vezom. Razmišljate da bi partner bio odličan suprug i otac vašoj deci. Osećate se dobro.

LAV

Težite poslovnom uspehu. Poslovni plan je detaljan i odvija se upravo onako kako ste ga i zamislili. Društveno ste orijentisani. Imate potrebu da budete okruženi ljudima, ali niko ne budi emocije u vama. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Strogi ste prema sebi. Iako su rezultati odlični, razmišljate da ste neke obaveze mogli da odradite na drugačiji, bolji način. Posao vam je prioritet, ali srećom partner ima razumevanja za vaše obaveze. Zdravlje je odlično.

VAGA

Uživate u poslu. Prilično ste kreativni. Poslovne obaveze doživljavate kao način iskazivanja svojih sposobnosti. Očekuje vas susret sa kolegom koji vam se dopada. Ne koketirate sa njim već ste strogo poslovni. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA

Svu svoju energiju usmeravate u poslovne obaveze. Optimistični ste i uvereni u uspeh. Obaveze odrađujete na brz i efikasan način. Prezadovoljni ste vezom i razmišljate o braku. Zdravlje je zadovoljavajuće.

STRELAC

Samostalnost u poslu vam je jako bitna. Jasno stavljate do znanja kolegama da vas sugestije ne zanimaju. Emotivno ste ispunjeni. Odnos sa bračnim partnerom je opušten i pun ljubavi. Osećate se dobro.

JARAC

Prilično ste fokusirani na oblast komunikacije. U slučaju rešavanja bilo kakvih pravnih pitanja očekuje vas uspeh. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Proradila vam je posesivnost i želite da vam se partnerka posveti. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Vršite kontrolu odrađenih poslovnih obaveza. Drago vam je što nema propusta i što možete da nastavite sa radom po planu. Jako vam je bitna mentalna povezanost sa parterom. Uživate u komunikaciji i razmeni mišljenja. Osećate se dobro.

RIBE

Imate ogromne poslovne planove koji nisu u potpunosti realni. Ulažete svu svoju energiju u posao i očekujete uspeh. Emotivno ste neopušteni. Previše analizirate vezu i partnera umesto da ste spontani i da uživate. Pričuvajte grlo.

Izvor: Kurir