Po veoma lepom vremenu za igru danas su fudbaleri „Timoka 1919“ više nego zasluženo pobedili ekipu „Rajko Mitić“ iz Bele Palanke i zadržali lidersku poziciju na tabeli Zone „Istok“.

Zaječarci su izdominirali u svakom segmentu igre a mrežu gostiju načeo je već u 7. minutu iz slobodnog udarca 18-togodišnji Rastko Nikolić.

Timok 1919 je imao mnogo veći posed lopte i potpunu inicijativu na terenu ali mreža je mirovala sve do poslednjeg minuta prvog dela igre kada je u šenaestercu gostiju srušen Damir Ramadani a sudija Miša Stamenković iz Bora nije se dvoumio da pokaže na belu tačku. Siguran sa kreča bio je prvi strelac lige, Rastko Nikolić koji je upisao svoj 23 pogodak u dosadašnjem delu sezone.

U drugom delu beležimo prečku Rastka Nikolića glavom iz peterca i treći gol „Timoka 1919“ koji je postignut u 54. minutu igre nakon kornera i gužve u šesnaestercu gostiju a pripisan je Dejanu Mašiću. Trener Miroslav Šinki Nikolić zadovoljan je igrom svog tima i nema sumnje da će se od jeseni pod Kraljevicom igrati Srpska liga.

Izvor: Temporadio

Reklame