Foto: pixabay
Reklame

Fudbaleri Timoka imaće veoma kratku pauzu pre početka prvoligaških borbi, a žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, saznali su i raspored koji ih očekuje u narednoj sezoni, piše Glassporta.rs.

Zaječarci će tako svoj prvoligaški put početi protiv Zlatibora u gostima 7. avgusta, a interesantno je da će i u drugom kolu očekuje gostovanje u Sremskoj Mitrovici, ekipi Radničkog 14. avgusta. Prvu domaću utakmicu Timok će odigrati 21. avgusta, kada će u 3. kolu Prve lige Srbije na gradskom stadionu na Kraljevici dočekati IMT.

Sem žrebanja i rasporeda utakmica, u utorak 22. juna održana je i sednica Skupštine Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije, a prema planu prvenstvene utakmice u Superligi krenuće već 17. jula. Šampion Srbije Crvena zvezda započeće odbranu titule utakmicom protiv Vojvodine na stadionu “Rajko Mitić”.

Što se Timoka tiče, valja zasukati rukave i prevashodno pojačati ekipu za izazove koji slede. Takmičenje u Prvoj ligi počinje za mesec i po dana, a Zaječarce već na startu očekuju dva teška gostovanja. Svakako da treba iskoristiti momentum i spreman dočekati izuzetno jako prvenstvo, u kome će Timok iz nedelje u nedelju imati daleko veće izazove nego što je to bio slučaj minule sezone.

Izvor: Glassporta.rs