Reklama - izbori 2021.

Prvi na listi „Zdrave Srbije“ Dragoslav Đorđević, istakao je da pored Zdrave Srbije, na listi se nalazi i Pokret „Živim za krajinu“. On je kazao da mnogi „prozivaju“ ovu grupaciju da je desna ruka Ničića, ali to jednastavno nije tačno.

Dragoslav Đorđević, prvi na listi „Zdrave Srbije“ – Milan Stamatović istakao je danas da su na listi ove političke grupacije i kandidati Pokreta „Živim za krajinu“.

„Mi smo mlada stranka ovde u Zaječaru. Moram da napomenem da je uz Zdravu Srbiju i pokret „Živim za krajinu“, koja je nastao pre desetinu godina. Razlog što je pokret prišao Zdravoj Srbiji, je baš program koji ima Zdrava Srbija. Na početku bih odmah voleo da vam kažem jer su tu lažni profili stranaka koji objavljuju razne gluposti, kako smo desna ili leva ruka Boška Ničića, kako sam njegov najbolji prijatelj i tako dalje. Ja se sa njim nikada nisam posvađao, niti sam sada u svađi. Da me je to interesovalo, verovatno bih bio u Srpskoj naprednoj stranci. Mogu samo da vam kažem da smo krenuli da skupljamo potpise osmog dana posle raspisivanja izobra. Na listi su od 20 kandidata, 19 su iz pokreta. Kasnili smo namerno. Čekali smo da vidimo da li će opozicija da se ujedini pa da im se pridružimo. Ali do toga nije došlo onda smo počeli osmog dana da skupljamo potpise. Pre nas su već tri stranke predale potpise. Tako još jednom kažem da nema nikakve veze ni sa Srpskom naprednom strankom, ni sa Boškom, ni sa ne znam kim još koga navode. Mali je ovaj grad i svi se dobro znamo. Verovatno i vi znate ko se sa kim druži ovde i unapred prave dogovore. Po tom pitanju nemam šta da vam kažem i to je to“- kazao je Đorđević.

Na naše pitanje da prokomentariše kampanju Srpske napredne stranke, i da li je to po njemu funkcionerska kampanja Srpske napredne stranke, i ako nije, šta je po njemu definicija funkcionerske kampanje, Đorđević odgovara:

„Ja mislim da je to slučajno. Pred svaki izbor se dešava da nas obilaze tako, verovatno da je i ovo slučajno“.

Reklama - izbori 2021.