Reklama - izbori 2021.

Dragana Rašić, kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred platforme „Možemo bolje“ pročitala je danas saopštenje iza koga je stala čitava platforma ove grupe građana. Ona je poručila da lista pod brojem 6 mora biti zajednički izbor svih građana Zaječara.

Prva na listi platforme „Možemo bolje“ Dragana Rašić, istakla je da danas neće govoriti o programu već će pročitati saopštenje iza koga je stala čitava platforma „Možemo bolje“.

„Danas se nećemo baviti našim programom jer smo u proteklo vreme imali dosta vremena da vas sa našim programom upoznamo, upoznamo sa našim planovima i šta je ono što mi želimo da učinimo kako bi doprineli da ovaj grad zaista profunkcioniše. Danas želim da vam u celosti pročitam saopštenje iza koga je stala čitava platforma. Ovo saopštenje je, dakle, proizvod svih nas“.istakla je Dragana Rašić.

„Poštovani sugrađani, u poslednjim smo danima kampanje. Iza nas ostaje rad, trud i zalaganje da probudimo ljude i podarimo nadu da ovaj naš grad ipak može drugačije da izgleda. Ne razbacujemo se vašim milionima i vašim bajkama, razbacujemo se idejama i rešenjima da odgovorimo na potrebe svakoga od vas. Ljubav prema ovom gradu opredelila nas je da ovde ostanemo, ali ne i da pasivno posmatramo sunovrat i propast. Kao mladi ljudi, ljudi koji su ovde stvorili porodice, angažujemo sve svoje snage da Zaječar konačno postane mesto srećnih i zadovoljnih ljudi. Jednostavno, dali smo sve od sebe, a tek mislimo da ulažemo, i trud i znanje i rad, sve što imamo i sve što nam ne manjka. Poštovani Zaječarci, sada je odgovornost na vama. 28. u nedelju, pozivamo vas da zajedno ustanemo iz sivila i ustajalosti, da stanemo u jedan red i pokažemo onima koji su nas do ovde i doveli, šta o njima zapravo i mislimo. Potrebno je da zajedno osvestimo koliko smo svi pojedinačno važni i kolika je naša zajednička snaga. Hajde da ovo budu prvi izbori na koje ćemo izaći ne birajući manje zlo. Hajde da ovo budu izbori koji će vratiti nadu i rešenost da sve što činimo zaista učinimo boljim. Zato, lista pod brojem 6 mora biti naš zajednički izbor, jer samo zajedno možemo bolje. S poštovanjem, platforma Možemo bolje.“

Reklama - izbori 2021.