Ako planirate da kupite novi aparat, sada je pravo vreme da iskoristite neverovatnu majsku Tefal ponudu i ostvarite značajnu uštedu.

Sniženja su često sjajan način da uštedite novac na kupovinama koje planirate. U slučaju da vam je potreban novi aparat, sada je pravo vreme za akciju!

  • Od 1 do 31. maja pronađite u Tehnomedia prodavnicama Tefal uređaje po super ceni.

Tefal je svetski poznat brend kućnih aparata i posuđa koji svojim kvalitetom, inovativnim tehnologijama i modernim dizajnom osvaja srca mnogih kupaca širom sveta. Ova prilika je idealna za sve one koji žele da kupe proizvod vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnoj ceni.

Tefal uređaji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i opremljeni najnovijom tehnologijom, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu u kuhinji i domu. Bilo da tražite: peglu, mini pekare, sokovnike, vage, rešoe, friteze, tostere, roštilje i grilove, aparate za vodu ili kafu, seckalice, cediljke za citrusno voće, opremu za belu tehniku, posuđe, blendere, multipraktike, posuđe i specijalizovane kuhinjske aparate,Tefal ima sve proizvode koji će vam omogućiti da pripremite ukusna i zdrava jela ili napitke kod kuće i da održavate domaćinstvo na pravi način.

Prednosti Tefal uređaja i aparata

  • Kvalitet materijala: Jedna od glavnih prednosti Tefal aparata i uređaja je odličan kvalitet materijala. U proizvodnji svojih proizvoda Tefal koristi samo najbolje materijale koji obezbeđuju dugovečnost i izdržljivost.
  • Teflonski premaz: Aparati su poznati po upotrebi teflonskog premaza na svojim površinama. Teflonski premaz omogućava brže i efikasnije kuvanje, a istovremeno sprečava lepljenje hrane za dno tiganja. Ovo je posebno korisno kada pripremate hranu koja se lepi za dno tiganja ili šerpe, kao što su jaja, meso ili riba.
  • Inovativne tehnologije: Tefal je brend poznat po inovativnim tehnologijama koje koriste u proizvodnji. Na primer, neki Tefalovi proizvodi dolaze sa Thermospot tehnologijom, koja pokazuje kada je tiganj dovoljno vruć da počne da se kuva. Ovo može smanjiti rizik od pregrevanja hrane, što je korisno za zdravlje i bezbednost. Tefal takođe razvija proizvode koji su dizajnirani da smanje potrošnju energije i smanje emisije štetnih gasova.
  • Jednostavno čišćenje: Teflonski premaz sprečava lepljenje hrane za dno posude, što olakšava čišćenje i uklanjanje ostataka hrane. Pored toga, mnogi proizvodi imaju neklizajuću površinu koja sprečava lepljenje hrane za dno tiganja.

Zbog čega su Tefal proizvodi popularni?

Tefal aparati i uređaji su popularni zbog odličnog kvaliteta materijala, teflonskog premaza, inovativnih tehnologija i lakog čišćenja. U proizvodnji svojih proizvoda Tefal koristi samo najbolje materijale koji obezbeđuju dugovečnost i izdržljivost.

Iz bogate Tefal ponude izdvajamo:

  • Posuđe

Tefal posuđe je jedan od najpoznatijih brendova kada je u pitanju kvalitetno i izdržljivo posuđe. Ovaj francuski brend ističe se po inovativnoj tehnologiji i dizajnu, koji omogućava brzo i efikasno kuvanje uz minimalnu upotrebu masti. Napravljeno je od visokokvalitetnih materijala kao što su aluminijum, nerđajući čelik i emajl, a svaki komad posuđa ima posebno dizajnirane ručke koje obezbeđuju sigurno držanje i udobnost pri rukovanju. Jedna od ključnih karakteristika Tefal posuđa je premaz protiv lepljenja koji omogućava lako održavanje i čišćenje. Ovaj premaz sprečava da se hrana zalepi za dno posude, što olakšava kuvanje i čišćenje nakon toga. Pored toga, ova tehnologija obezbeđuje zdraviji način kuvanja, jer nije potrebno dodavati velike količine masti da bi se sprečilo lepljenje namirnica.

Tefal posuđe dolazi u različitim veličinama i oblicima što ga čini savršenim za svaku kuhinju i svaki stil kuvanja. Pogodno je za sve vrste šporeta, uključujući indukcione, što ga čini veoma prilagodljivim.

Tefal posuđe je odličan izbor za one koji žele kvalitetno i izdržljivo posuđe koje će kuvanje učiniti lakšim i prijatnijim.

  • Roštilji, grilovi i tosteri

Različitih su veličina i oblika, što ih čini pogodnim za svaku kuhinju. Dizajnirani su tako da obezbede zdraviji način pripreme hrane, smanjujući potrebu za dodatnim mastima i uljima. Takođe, ovi uređaji omogućavaju brzu i efikasnu pripremu hrane, bilo da je u pitanju meso, riba, povrće ili sendviči. Jedna od ključnih karakteristika Tefal roštilja je inovativna tehnologija koja pruža ravnomerno kuvanje hrane sa obe strane. Ovo se postiže zahvaljujući pametnom dizajnu rešetki, jer omogućava da se hrana peče ravnomerno sa obe strane, bez potrebe za okretanjem.

Tefal tosteri su takođe veoma popularni među ljubiteljima brzih i ukusnih obroka. Brzo tostiraju hleb, pecivo i druge namirnice. Opremljeni različitim funkcijama pružaju prilagođavanje aparata u zavisnosti od vrste hrane koju pripremate. Na primer, neki tosteri imaju funkciju odmrzavanja, dok drugi imaju funkciju zagrevanja.

  • Blenderi, sokovnici, seckalice i cediljke za citrusno voće

Tefal blenderi su idealni za pripremu smutija, sosova, supa i drugih tečnih jela. Opremljeni su snažnim motorima i različitim brzinama, što omogućava podešavanje u zavisnosti od vrste hrane koju pripremate.

Tefal sokovnici su dizajnirani da na jednostavan način izvlače sok iz voća i povrća, čime se čuvaju hranljive materije. Ovi uređaji su opremljeni snažnim motorima i jednostavni su za upotrebu.

Tefal seckalice su idealne za pripremu salata, sosova, začina i drugih sitno seckanih jela. Poseduju oštre noževe i imaju različite brzine, što pruža podešavanje u zavisnosti od vrste hrane koju pripremate.

Tefal cediljke za citruse idealne su za pripremu sveže ceđenog soka od limuna, pomorandže i drugog voća. Brzo i lako pripremaju sveži sok.

 

Preporuka

Tefal FZ72001 je jedan od najpopularnijih modela friteza na tržištu. Ona koristi tehnologiju na vruć vazduh “ActiFry” koja pruža zdraviju pripremu hrane bez suvišnog ulja. Kapacitet je od 1,2 kg, što je dovoljno za pripremu hrane za celu porodicu. Ima snagu od 1500 vati, što omogućava brzo zagrevanje i pripremu hrane. Štedi 70% energije prilikom upotrebe.

Jedna od glavnih prednosti ovog modela je to što možete pripremiti hranu bez ulja ili koristi samo jednu kašiku ulja, što znači da možete uživati u ukusnoj i hrskavoj hrani bez osećaja krivice zbog prevelike količine ulja. Nema širenja neprijatnih mirisa. Friteza ima pametnu tehnologiju koja omogućava ravnomerno prženje hrane bez mešanja. Hrana se automatski okreće zahvaljujući Actifry lopatici, dok se temperatura reguliše uz pomoć senzora.

Ima stakleni poklopac za lakše nadgledanje dok uređaj priprema hranu. Tu su i nekoliko podešavanja za različite vrste hrane, što olakšava pripremu. Ovaj model takođe ima digitalni displej i tajmer, za precizno praćenje vremena pripreme hrane. Friteza je opremljena sa odvojivim i perivim delovima zbog jednostavnog čišćenje i održavanja higijene. Osim toga, ovaj model ima i sistem zaštite od pregrevanja za bezbedno i bezbrižno korišćenje friteze.

Friteza je praktična, jednostavna i pouzdana tako da omogućava zdraviju pripremu hrane bez suvišnog ulja. Zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama i praktičnim funkcijama, idealan je izbor za sve one koji žele da uživaju u ukusnoj hrani, a istovremeno brinu o svom zdravlju.

Požurite i kupite svoj Tefal uređaj po odličnoj ceni već danas! Vaša kuhinja će biti opremljena najboljim proizvodima na tržištu, a vi ćete uživati u svakoj pripremi hrane.

Reklame