Foto: Pixabay
Reklame

Preokret čeka Devicu, Bik zadovoljan postojećim stanjem

Ovan

Posao: Stvari idu svojim tokom i većina osoba rođenih u znaku Ovna krupnim koracima ide ka profesionalnim ciljevima. Bitno je samo da obuzdate svoje nestrpljenje.

Ljubav: Vrlo su povoljni aspekti da napravite još jedan korak ka zbližavanju sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u emotivne stvari.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Svaki vaš potez danas bi mogao da bude pod prismotrom nadređenih. Potrudite se da napravite što manje grešaka posebno u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Period je egzaltiranih emocija i sve može biti dramatičnije nego što je zapravo i zato nemojte sada ništa forsirati, sklonite se po strani.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Trudite se da završite zaostale poslove, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate ravnotežu sa trenutnim obavezama

Ljubav: Moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali, ali možda susret bude protekao ispod vaših očekivanja.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa stomakom, stomačni virus.

Rak

Posao: Iako nema naznaka većih problema na polju profesionalnih aktivnosti, danas biste mogli previše da brinete o delovima posla koji ne zavise direktno od vas. Na neke okolnosti možete uticati.

Ljubav: Posvetite se sebi i dragoj osobi, na najpozitivniji mogući način i biće vam uzvraćeno više nego što očekujete.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Veoma je važno je kako ćete praviti dogovore i i još važnije ništa ne obećavajte i ne potpisujte unapred. Koliko god da ste jaki ili ubeđeni u svoju snagu, potrebni su vam oni koji će vas usmeriti i podržati.

Ljubav: Iako je najverovatnije više osoba zainteresovano za vaš ljubavni život, tokom ovog utorka vaš fokus nije najbolje izoštren, što bi na drugu stranu moglo da ostavi utisak ravnodušnosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Očekuje vas tokom celog dana navala kontakata, dogovora, susreta. Mnogo toga je nedorečeno, nezavršeno, i činiće vam se povremeno kao da nikada nećete uspeti da sve privedete kraju.

Ljubav: Ukoliko imate više nedoumica u vezi drage osobe, iskoristite ovaj dan da te dileme svedete na najmanju moguću meru.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Pokušajte da dva puta razmislite pre nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka u sferi posla. Očekujte i izvesne zastoje.

Ljubav: Možete napraviti neke vrlo pozitivne preokrete, ali možete otići i u drugu krajnost, pogotovo ako vas savlada ljubomora.

Zdravlje: Moguća manja prehlada.

Škorpija

Posao: Prikupite sve svoje snage i krenite udarnički, prvo sa onim situacijama koje odugovlačite već duže vreme i koje još uvek nisu rešene, pa korak po korak ostalo.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na razumevanju, opustite se.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada.

Strelac

Posao: Morate postaviti nove načine u organizaciji posla i pokušati da nametnete svoje mišljenje. Možete da očekujete i novu poslovnu ponudu.

Ljubav: Ako je u pitanju ljubomora ili sumnja, neophodno je da ovakve misli presečete u korenu, pre nego što naprave veći problem u vezi.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Jarac

Posao: Morate napraviti veće promenu, posebno u komunikaciji sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za tokove poslovnih procesa.

Ljubav: Posvetite se ovog dana zajedničkim interesovanjima, i pokušajte da uskladite međusobne potrebe sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost zglobova, posebno u kolenima.

Vodolija

Posao: Bilo bi dobro da najtipičniji predstavnici Vodolije, danas malo prikoče na polju profesionalnih delatnosti. Poslovi sa inostranstvom su i dalje aktuelni.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, od vas se danas očekuje da pojačate angažovanje i preuzmete inicijativu.

Zdravlje: Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Može vas kočiti i usporavati to što ćete ponuditi svoju pomoć kolegama, koji će to iskoristiti i dodati vam i svoje poslove na vrat.

Ljubav: Za lagane priče i bar jedno novo poznanstvo u sferi ljubavi, Ribe danas imaju vrlo dobre aspekte. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Izvor: Stil

Reklame