Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine vam predviđa novčani dobitak. To mogu da budu i zakasnele isplate. Mudro rasporedite novac do kraja meseca, trebaće vam. Povedite računa o higijeni zuba. Vreme je za posetu stomatologu!

BIK
Ne sviđa vam se što se stvari ne odvijaju onako kako ste zamišljali. Budite strpljivi, svaki trud se isplati. Izbegavajte svađe sa bliskim ljudima i porodicom kako ne biste nametnuli dodatni stres. Ostatak dana će vam prijati muško društvo!

BLIZANCI
Zvezde vam savetuju da ne odustajete od svojih želja i namera kada je karijera u pitanju. Rasipanje na sto strana bi moglo da vam šteti. Fokusirajte se na glavno! Racionalno trošite kako se ne biste zaduživali. Posvetite više pažnje partneru! Moguća je nesanica.

RAK
U poslednje vreme emocije vas obuzimaju gde god da se nađete. Takav će vam biti i današnji dan. Pokušajte da fokusirate misli i ne dozvolite da one rukovode vama. Potražite podršku partnera i dobićete je! Mogući su bolovi u krstima.

LAV
Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Ova poslovica će vas pratiti tokom čitavog dana. Ne očajavajte! Potpuno je u redu da vam nekad stvari ne idu od ruke. Dajte sebi oduška i ostatak dana se opustite uz dobru klopu i druženje sa prijateljima.

DEVICA
Danas je vaš horoskop u znaku ljubavi! Dobijaćete je na svakom koraku, primite je obaručke. Moguća su i neočekivana udvaranja i nova poznanstva. Pazite kome se jadate kako se priča ne bi proširila dalje. Budite oprezni u saobraćaju!

VAGA
Dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine vam donosi pregršt iskrenih momenata. Moguće da će vas neko podsetiti na prošla vremena i u vama izazavati bujicu emocija. Prepustite se druženju i lepim uspomenama. Očekujte poziv starog prijatelja.

ŠKORPIJA
Početak dana biće vam užurban i napet. Budite spremni na akciju i rešavanje papirologije. Nešto ćete više morati da potrošite novca, izbegavajte bespotrebne troškove. Nekome se dopadate, obratite pažnju na neprimetne ljubavne signale. Muči vas napetost u mišićima!

STRELAC
Astrologija vam poručuje da se osvestite i osvrnete oko sebe. Zapostavljate ljude koji vam znače, a pažnju poklanjate „lažnim“ prijateljima. Ne zaboravite na obećanja koja ste dali, shvatiće vas neozbiljno. Više se krećite i vežbajte!

JARAC
Ovih dana samo vam je posao u glavi. Ne ide vam baš najsjajnije, a vi ne radite ništa po tom pitanju. Promenite ugao gledanja, porazgovarajte sa nadređenima kako biste ispravili greške. Bacili ste oko na jednu osobu, pozovite je na druženje. Zdravlje dobro!

VODOLIJA
Od cupkanja u mestu nema ništa! Nekada je potrebno poći ispočetka. Procenite situaciju, ako vam odgovara trenutni posao, uradite nešto po tom pitanju. Raspitajte se i potražite altrnativu. Jedna osoba vam ne izlazi iz glave. Vreme je za prvi korak!

RIBE
Dnevni horoskop za 7. mart 2023. godine vam savetuje da ne obraćate pažnju na prošle greške. Svi greše i to je u redu, važno je da naučite nešto iz njih. Ispravite ih novim uspesima. Imate punu podršku partnera i blsikih ljudi. Nova ljubav je na pomolu, a zauzete Ribe će ojačati trenutnu.

Izvor: Mondo

Reklame