Foto: Pixabay
Reklame

Vodolija srećna, Vaga zadovoljna, Ribe uspešne, Bik tvrdoglav, Jarac ćutljiv

OVAN

Komunikacija vam nije jača strana tako da se pokušaj uspostavljanja dogovora neslavno završava. Emotivno ste zadovoljni. Promiće vam da druga strana nije otvorena prema vama. Glava je osetljiva, naročito sinusi.

BIK

Na poslovnom sastanku ne prolazite najbolje. Samo delimično ostvarujete postavljene ciljeve. Jako ste tvrdoglavi i insistirate na svojim idejama. Partner svesno izbegava svađu i popušta vam. Obratite pažnju na unos namirnica.

BLIZANCI

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Otvoreno govorite sa kakvim sve problemima se suočavate. Dolazi do poboljšanja finansija. Voleli bi da uđete u bračnu luku, ali voljenu osobu to ne zanima. Sinusi su osetljivi.

RAK

Očekuju vas problemi za koje mislite u prvom trenutku da ćete ih lako prevazići. Ispostavlja se da treba i vremena i truda da bi se rešili. Imate prilično posesivan odnos prema partneru što mu ne prija. Cirkulacija je slaba.

LAV

Na poslu se suočavate sa problemima koje ne uspevate da prevaziđete. Emotivno ste nezadovoljni. Komunikacija sa partnerom je loša tako da odbijate susret. Imunitet je slab. Prilično ste osetljivi.

DEVICA

U klinču ste sa poslovnim problemima. Oni ne popuštaju, ne popuštate ni vi. Socijalni život vas ne zanima. Partner vidi da ste neraspoloženi i umorni pa pokušava da vam podigne raspoloženje. Jetra je osetljiva.

VAGA

Oblast suđenja je loše prikazana. Ukoliko ste privatnik presuda neće biti doneta u vašu korist. Jako ste zabrinuti zbog finansija. Emotivno ste zadovoljni. Odnos sa partnerom je harmoničan. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Totalno ste nezadovoljni poslovnom i finansijskom situacijom. U obe oblasti prisutna su ograničenja i zastoj. Ne govorite partneru o svojim problemima pošto je evidentno da ga muče njegovi problemi. Mogući su problemi vezani za reumu.

STRELAC

Energični ste i željni dokazivanja. Na prilično samouveren način odrađujete poslovne obaveze. Nezadovoljni ste finansijama. Druga polovina ima utisak da joj ne posvećujete dovoljno pažnje. Ograničite unos hrane i pića.

JARAC

Posao je u fazi stagnacije. Plašite se da se to ne oduži i zbog toga počinjete da se raspitujete za drugi posao. Imate potrebu za emotivnom bliskošću, ali je voljena osoba u problemima i nije joj do ljubavi. Cirkulacija je loša.

VODOLIJA

Želite da ostvarite poslovnu saradnju sa strancima. U tom smislu inicirate komunikaciju i nadate se da će prihvatiti vaš poslovni predlog. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Pritisak je nestabilan.

RIBE

Zanima vas poslovna budućnost. Poslovni planovi koje pravite su dugoročni. Imate veru u uspeh. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Svesni ste da druga strana ima probleme na poslu. Zdravlje je stabilno.

Izvor: Kurir