Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 5. decembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 5. decembar 2023. godine kaže Ovnovima da će danas verovatno doći do sukoba na poslu, jer vam neko od kolega „ide na živce“. Nikada niste verovali da je ljubav na prvi pogled moguća. Međutim, danas ćete promeniti mišljenje, osoba u znaku Lava će vas impresionirati. Zauzeti se osećaju neshvaćeno.

BIK
Možda vaša finansijska situacija već neko vreme nije povoljna, ali uskoro bi trebalo da dobijete povećanje plate ili vas očekuje priliv novca iz drugih izvora. Dnevni horoskop kaže slobodnim Bikovima da su nove veze na pomolu. Zauzeti uživaju u skladnom odnosu. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI
Dnevni horoskop kaže Blizancima da im danas sreća nije naklonjena. Čini se da stvari jednostavno ne idu u vašu korist. Budite strpljivi i sačekajte da dođe pravo vreme. Partner otkriva neke vaše mane, što objašnjava njegovu rezervisanost. Budite otvoreniji prema drugima, ali ne spuštajte gard do kraja.

RAK
Nadređeni neće biti previše zadovoljni vašim učinkom. Napravite listu prioriteta i držite se toga. Veoma uspešan Ovan će pokušati da vam pomogne, a vi ovu pomoć treba da prihvatite oberučke. Ako ste zauzeti, imaćete dan ispunjen romantikom i strašću. Dnevni horoskop kaže da su slobodni danas neoprezni i koketni. Danas vam je stomak slaba tačka.

LAV
Dnevni horoskop kaže da stvari idu nabolje što se tiče finansija. Možda ćete dobiti imejl ili poziv u vezi sa poslom koji će biti veoma važan u budućnosti. Neki pripadnici znaka će uživati u flertovanju sa Devicom. Imaće lep osmeh i odličan smisao za humor. Ako ste u vezi, osećaćete se voljeno. Problemi sa očima.

DEVICA
Dnevni horoskop za 5. decembar 2023. kaže Devicama je vreme za štednju! Znaci koji se bave kreativni poslom i koji su se mučili da nađu posao, danas imaju sreće. Klonite se igara na sreću, samo ćete izgubiti novac. Slododne Device će flertovati sa znakom Lava. Zauzete će se osećati kao da ih partner ne razume u potpunosti.

VAGA
Danas finansijski dobro stojite. Posao vas ispunjava, ali moguće je da će vas uskoro napustiti entuzijazam i umorićete se od obaveza. Dnevni horoskop kaže da se zauzeti osećaju pod pritiskom i velikim stresom, očekuju nežnost i pažnju od partnera. Imuni sistem vam je narušen zbog stresa.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop kaže da će one Škorpije koje nisu zaposlene imati veoma uspešan dan. Opšta preporuka je da ne donosite nepromišljene finansijske odluke. Skupe krpice vam trenurno nisu neophdne. Zauzeti će se osećati kao na početku veze. Očekujte poklone! Slobodni moraju da se opuste. Proverite biohemiju.

STRELAC
Dnevni horoskop kaže Strelčevima da ako su razmišljali o promeni karijere, danas je idealno vreme. Biće izazovno, ali će vredeti. Kada je novac u pitanju, sve ide dobro. Neki Strelčevi zaintrigirani Vodolijom. Zauzeti da porade na komunikaciji sa partnerom. Pokušajte da vežbate redovno.

JARAC
Dnevni horoskop kaže da danas možete da se nosite sa svakim zadatkom i da ćete biti izvrsni u timskom radu. Nije najbolji dan za velike kupovine. Slobodni da se vrate „u igru“, pitajte prijatelje za savete ako je potrebno. Zauzeti ili staju na ludi kamen ili se svađaju sa partnerom oko novca. Ne jedite mnogo prerađene hrane danas.

VODOLIJA
Očekujte malo sreće kada su igre na sreću u pitanju. Dnevni horoskop vam savetuje da pokušate da smislite finansijski pla. Ako ste u dugoj vezi, stvari će uskoro postati ozbiljne. Slobodne odolije se osećaju zavodljivo. Loša ishrana vam utiče na ten.

RIBE
Dnevni horoskop za 5. decembar 2023. kaže da će Ribe danas biti posebno osetljive. Ovo bi moglo da izazove neke probleme sa kolegama ili čak nadređenima. Slobodni će imati neki neobičan susret sa duhovitim Rakom. Venera, planeta ljubavi, strasti i želje, zrači energijom, a vi to svakako osećate. Mogući problemi sa vidom.

Izvor: Mondo

Reklame