Foto: PIRO4D preuzeto sa Pixabay

Ovan
Početak nedelje donosi nove mogućnosti za zaradu. Poslušajte ideju prijatelja, iz nje bi mogao da se rodi unosan posao. Vašoj vezi nedostaje strasti. Reagujete pre nego što neko od vas dvoje potraži utehu na drugom mestu.

Bik
Posao koji već neko vreme odlažete mogao bi da vam zada glavobolju danas. Moguć je priliv novca, ali i rizik od gubitka. Sve zavisi da li ćete poslušati savet u vezi sa ulaganjem. Neko čezne za vama, nemojte više da zatvarate oči na ljubav.

Blizanci

Teško vam je da zadržite koncetraciju na poslu, pa drugima deluje da niste ozbiljno shvatili svoja zaduženja. Veoma ste inteligntni, ne dozvolite da vam ta osobina naškodi. Stiže proleće a vi čeznete za novim avanturama. Partner to oseća.

Rak

Odgovornost je možda vaš nejveći kvalitet na poslu, ali porodični probemi vas sputavaju da dajete maksimum. Rešite probleme pre nego što bude kasno. Skloni ste tajnama i partneru se to ne dopada. Povedite računa o kilaži.

Lav

Dan je stvoren za uživanje, ako vas pitaju, i zato vam je teško da se fokusirate na posao. Bolje uzmite slobodana dan, u suprotnom postoji rizik da ćete napraviti grešku koja će vas skupo koštati. Stiže manja svota novca od nasledstva.

Devica

Ne možete da se pomirite sa haosom, ali morate da prihvatite da postoje ljudi koji u njemu savršeno funkcionišu. Previše ste strogi, ali u ljubavi je potrebno više tolerancije. Ne kvarite sreću svojim „bubicama“.

Vaga

Čini vam se da je oluja na poslu prošla i da možete da nastavite po starom. Šefovi će ceniti inicijativu, nije trenutak za opuštanje. Upetljali ste se preko glave, veza se ne odvija onako kako ste planirali. Tajne će izaći na videlo. Smanjite brzu hranu.

Škorpija

Najbolji ste kada drugi to od vas najmanje očekuju. danas ćete briljirati na poslu i to će vam „kupiti“ nekoliko dana mira. Razmislite o nekom poslu sa strane. Potreban vam je novac. Ne možete da se odbranite od udvarača, ali nažalost niste zainteresovani za flert.

Strelac

Odnosi sa kolegama vam zadaju glavobolju. Situacija se promenila, vaša pozicija nije ista i teško se sa tim mirite. Ne zaboravite da ste veoma vešti da stvari okrenete u svoju korist. Predaja nije opcija. U ljubavi imate mirnu luku. Uživate..

Jarac

Puni ste elana, kreativnost vam je na zavidnom nivou. Vaša agilnost će biti primećena, već ste na spisku za povišicu, na vama je da to i ne pokvarite promenama raspoloženja. eznete za putovanjima, još malo se strpite – jedan poziv sve menja.

Vodolija

Učmalost i bezvoljnost koju ste osećali mesecima unazad sada su prošlost. Napunili ste se energijom, osvajate kreativnošću, ideje su vam sjajne. Osoba za koju niste ni znali da postoji vam šalje ljubavne poruke. U iskušenju ste da pokleknete. Ako ste sami – samo napred!

Ribe

Vreme je da se trgnete iz maštanja, imate sjajnu priliku da napredujete, nemojte da je ispustite. Veoma ste izbirljivi kad je ljubav u pitanju, ali danas sve to pada u vodu. Privući će vas osoba kojoj ranije ne biste dali šansu. Prognoze su dobre!

Izvor: Mondo

Reklame