Reklame

Vaga ima mnogo poslovnih obavezna, Lav umoran od privatnih problema, Rak emotivno rastrojen

OVAN

Planetarni aspekti u vašem polju dalekih putovanja i inostranstva, pojačava dinamiku zbivanja u toj oblasti. Početak nove saradnje. Dan azvedrava atmosferu vašeg odnosa s partnerom. Period harmonije. Osećate zadovoljstvo sobom, zračite energijom.

BIK

Vaše polje platnog prometa rezultirate povećanom obimu posla i prilivu novca. Finansijski dobitak. Bikovi koji su u vezi danas mogu imati ozbiljan razgovor s partnerom, što će dovesti do rešenja problema. Prijala bi vam jutarnja gimnastika.

BLIZANCI

Vaše polje javnosti i saradnje, maksimalno će aktivirati vaše aktivnosti u vidu brojnih sastanaka. Slobodnim Blizancima predstoji sudbinski susret sa veoma privlačnom osobom na nekom putovanju. Zubobolja.

RAK

Danas vas očekuju povoljne vesti, rešenje neizvesnosti, bilo da je reč o administrativnom problemu ili ishodu pregovora. Povoljan period na ljubavnom planu ispoljiće se u vidu stabilizacije vašeg odnosa s partnerom. Više odmarajte.

LAV

Možete postići odlične rezultate ako se bavite umetnošću, prosvetom ili ako radite u medijima. Uspeh u zajedničkom poduhvatu doneće vam mnogo zadovoljstva. Ostvarićete važan zajednički cilj. Upala sinusa.

DEVICA

Planete stvaraju pozitivnu energiju u pogledu završetka važnog posla ili rada na projektu. Uspeh u uslužnim delatnostima. Dani u okviru kojeg ćete upoznati osobu koja će vam se svideti već na prvi pogled. Anksioznost.

VAGA

Postojeći aspekti oživljavaju vaše polje komunikacija. Sastanci i dogovori sa poslovnim partnerima. Problem u odnosu s partnerkom može se ticati nekih drugih vama bliskih osoba. Moguće su nesuglasice i rasprava. Glavobolja.

ŠKORPIJA

Ovaj period vam donosi priliku da ostvarite korak napred na finansijskom planu. Aktivira se dodatni izvor prihoda. Period sklada između vas i partnera. Vaš odnos je pun razumevanja i uzajamne podrške. Podložni ste virusima.

STRELAC

Ključ uspeha ovog dana je da u potpunosti oslobodite svoj kreativni potencijal i pustite mašti na volju. Strelčevi koji su u vezi prolaze kroz period kada će njihove emocije i strasti biti intenzivnije.Više se odmarajte.

JARAC

Ključ uspeha je poštovanje prioriteta i zauzimanje distance prema problematičnom poslovnom saradniku. Aspekti u vašem znaku pojačavaju vaše emocije i osetljivost. U odnosu s partnerom osećate čudnu distancu. Potišteni ste.

VODOLIJA

Poslovna saradnja s prijateljima će biti dominantna tema ovog dana. Uspeh u privatnom biznisu. Očekuje vas početak nove veze sa osobom u kojoj ste prepoznali svoju srodnu dušu i sa kojom se viđate već neko vreme. Pad imuniteta.

RIBE

Pred vama je izazov u okviru poslovnih pregovora. Jedan saradnik se može pokazati kao nepouzdan, pa je moguć prekid saradnje. Otvorenim razgovorom prevaziđite nesuglasice i razlike u stavovima između vas i partnera. Pad imuniteta.

Izvor: Still

Reklame