foto:pixabay

Bikovi osetljivi, Device uspešne na poslovnom planu, Ovnovima se smeši ljubavna avantura

Ovan

Volite da stvari držite pod kontrolom, ali ovog dana to će vam teško poći za rukom. Vi ste majstor improvizacije, donosite prihvatljivo rešenje u poslednjem trenutku. Veliki broj prilika za ljubavnu avanturu obeležiće atmosferu ovog dana. Oštećenje hrskavice kolena, istrošenost.

Bik

Trenutni aspekti na nebu, koji upravljaju vašim poljem finansija, može vam zadati probleme. Sačekajte bolji trenutak za ulaganja. Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu neodoljivu Škorpiju. To može prerasti u ozbiljnu vezu. Grlo vam je preosetljivo.

Blizanci

Kao odličan analitičar, danas će te savršeno oceniti poslovnu situaciju. To će vam pomoći da nepogrešivim korakom krenete napred. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Lavom. Romantičan period. Probavne smetnje.

Rak

Ukoliko se bavite privatnim biznisom, razradite dodatno detalje plana. Put do uspeha vodiće vas kroz savršenu organizaciju. Osećate pojačanu potrebu za nežnostima i svojim ponašanjem pomalo zbunjujete partnera. Očekuje vas poboljšanje u kvalitetu vaše veze. Nervoza.

Lav

Prošlonedeljni negativni aspekti ostavili su traga uvid u nezavršenog posla i odloženih rokova. Sačekajte povoljniji period da načinite veliki korak napred. U vama se budi avanturistički duh, pa čak i oni koji su u kvalitetnoj vezi mogu osetiti potrebu za promenom. Promena dioptrije.

Devica

Ovaj period posvetiće te sređivanju papirologije ili nekih pravnih stvari. Device koje se bave kreativnim radom ili nekretninama očekuje veliki uspeh i dobitak. Osećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju svakog dana viđate na poslu. Odvažite se na prvi korak. Probavne smetnje.

Vaga

Ukoliko želite da promenite posao, sačekajte zato bolji trenutak. Pojaviće vam se nove dobre ponude, pa ćete imati širi izbor. Dugo prećutkujete neke stvari partneru, a sada se nakupilo mnogo toga. Budite otvoreniji i iskreniji. Napetost mišića, zbog nervoze, u grču ste!

Škorpija

Prošlonedeljni problemi ostavili su traga na vašim poslovnim odnosima. Došlo je do raskida saradnje.

Ne praštate partneru poglede koje upućuje ka pripadnicima suprotnog pola. Između vas traje kriza poverenja. Povedite računa o ishrani, naročito na kvasna testa, peciva.

Strelac

Jedan poslovni partner može da vam pravi problem, a moguće I da će kasniti u isplati. Doneli ste odluku da promenite saradnike. Imate tajnog obožavatelja, što ćete uskoro saznati iznenađujućim gestovima pažnje i ljubavi. Lakša upala pluća, ipak ne zanemarujte terapiju.

Jarac

Posvetite ovaj dan važnim razgovorima i pripremama za početak rada na projektu. Akcenat ovog dana u potpunosti je na organizaciji. Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti obeležiće ovaj dan. Reumatski bolovi.

Vodolija

Nalazite se na raskrsnici puteva koji vode u potpuno različitim pravcima karijere. Ne žurite sa bitnim odlukama. Usponi i padovi na ljubavnom planu. Taman kad pomislite da ste pronašli onog pravog, partner vas razočara nekim rečima ili gestom. Potrebna je bolja posvećenost higijeni zuba.

Ribe

Zadovoljni ste ostvarenim rezultatima i zaradom. Završavate jedno bitno poglavlje u karijeri, a pred vama se nazire novi početak. Slobodne Ribe raspoložene su za ljubav u tolikoj meri da mogu da idealizuju potpuno pogrešnu osobu. Više se odmarajte. Opustite se u prijatnom društvu.

Izvor: Kurir

Reklame